به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تریدر بودن یه شغل بسیار سخت و دارای فشار روانی و استرس زیادی هست
در آمد ثابتی ندارد
میزان در آمد بستگی داره به سرمایه اولیه
اگه خونه و ماشین ندارد تریدر خوبی نیست
اگه خونه و ماشین داره ممکنه بعداً اینارو نداشته باشه
بالا پایین زیاد داره
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
تریدر بودن یه شغل بسیار سخت و دارای فشار روانی و استرس زیادی هستدر آمد ثابتی نداردمیزان در آمد بستگی ...
ممنون داداش که جواب دادین گویا شما توبازار ارز دیجینال تخصص دارین ایا میشه این شغل رو به صورت تخصص ادامه بده یعنی، فقط شغلش، همین باشه مبشه روی درامدش بهدعنوان تنها منبع درامد حساب کرد ووبا این شغل زندگیش رو بچرخونه اگه اطلاعات بیشتری دارین ممنون میشم توضیح بدین
ممنون داداش که جواب دادین گویا شما توبازار ارز دیجینال تخصص دارین ایا میشه این شغل رو به صورت تخصص ا ...
بله میشه ولی نیاز به چندین سال تجربه و آزمون و خطا داره
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای