2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بی شعور بی قکر

672 بازدید | 36 پست

دارم سکته میکنم مادرشوعرم برج4اومد یک ماه موند با پدرشوهرم دوباره دارن میان خونم 43متره موقع اساس کشیع  پولم نداریم هروقت میان کلی خزج‌میزازن دستمون میریم‌اونجا همش بصرف آش رشته و سیب زمینی خستم کردن بابا بقران کارو زندگی ندارن با ی بچه میرم سرکار شوهرمو سرکار بخاطرشون زود میاد خونه. از ی طرف حقوق کم میشه بخاطر کم کارکردنش از ی طرف کلی خرج خونس  بقران بی فکرن بقران بیشورن چیکارکنم قلبم درد می‌کنه بابا بخدا. هیچوقت عزت نمیزارن ولی سرمنن خونه رو دادن پسر کوچیکه و عروسش آخرم همش میاد سرمن کجا برم

همسرت چی میگه اینجا فقط هماهنگی و اتحاد جواب میده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خوب بگو خودمون دعوت میکنیم 

بگو الان وسط اسباب کشی هستیم یکمم از قسطهاتون بگو براشون 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بهشون زیادی رو دادی مثل خودشون باش بساط آش رشته رو بار بزار و همه اش هم کنارش از نداری بگو و اینکه همه فقط موقع خوشی ها یاد آدم می‌افتند و ...

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چون خواهرم زندگش تقریبا مشابه شماست از سویدای جونم درکت میکنم و امیدوارم داجت شی از شرشون و خدا شرشونو به خودشون برگردونه

امیدوارم اینثد به خودشون گرفتار بشن وقت نکنن به بقیه بپردازن

اینجور آدما الهی براشون گرفتاری پیش بیاد شاید بقیه یه نفسی از دستشون بتونن بکشن

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    
خوب بگو خودمون دعوت میکنیم بگو الان وسط اسباب کشی هستیم یکمم از قسطهاتون بگو براشون

واقعا فکر می‌کنی کسی ک یک ماه میاد میمونه با این حرف میره؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واقعا فکر می‌کنی کسی ک یک ماه میاد میمونه با این حرف میره؟!

اره ......

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
همون شوهربیشعورم دعوتشپن می‌کنه اساسامم جمع کردن بیشتریاش دوباره درارم باید بشورم بردارم

پس کارت سخته 

بهتره خودت دو بزنی ب خستگی و مریضی و خدمات ندی ‌ کار کنن زیاد هم صمیمی نشو آدم باشن معذب میشن میرن

تو بهشون زیادی رو دادی مثل خودشون باش بساط آش رشته رو بار بزار و همه اش هم کنارش از نداری بگو و اینک ...

بقران من خونم بنایی بود خواهرشوهرم گف دارم میام زنگ زدم ب ننه مسافتش گفتم. خونم. جا نی بشینیم تواتاق همه چی جمع کردی گف ن بزار بیاد شام بخوره اشغالا

چون خواهرم زندگش تقریبا مشابه شماست از سویدای جونم درکت میکنم و امیدوارم داجت شی از شرشون و خدا شرشو ...

انشالله. اتفاقی براشون بیفته نیان ب حق علی من چجور توخونه 40متری 20نفر ادمو جابدم