2777
2789
عنوان

عمل سرطان روده بزرگ

1103 بازدید | 20 پست

سلام پدرم سشنبه عمل شد تودرو برداشتن جراحش گفت از ماه بعد باید برین پیش آنکولوژ 

کسی اطلاعی داره راجب این شرایط ؟

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. بعد جراحی باید تحت نظر انکولوژیست باشه. حالا یا شیمی درمانی میکنه یا پرتودرمانی یا ممکنخ هیچ کا ...

چند جلسه شیمی درمانی کردن آشناتونو؟

موهاش ریخت؟

درمان شده؟

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
برای روده مو نمیریزه عزیزم

عزیزم پدر شما چند جلسه شیمی درمانی شدن؟

چجوری به خودش گفتین ؟ 

کاری میشه کرد که متوجه نشه شیمی درمانیو؟

عزیزم پدر شما چند جلسه شیمی درمانی شدن؟چجوری به خودش گفتین ؟ کاری میشه کرد که متوجه نشه شیمی درمانیو ...

ما هنوز درمانو شروع نکردیم عزیزم امروز اخرین دکترم وقت دارم

پدر من جوری که دکترا گفتن

یه دکتر گفت ۲۸ جلسه پرتو درمانی در حینش قرص شیمی درمانی باید بخوره و بعدش جراحی

یه دکترم گفت ۴ جلسه شیمی درمانی تزریقی بعدش ۲۸ جلسه پرتو درمانی و مرحله اخرم جراحی

یه دکترم سریع میخواست معرفی کنه برای عمل که پیش چندتا دکتره دیگه بردم گفتن توی این شرایط عمل یه کار تهاجمیه

پیش چندتا دکتز ببرید بعد تصمیم بگیرید

پدرمم هنوز نمیدونه سرطانه

دکتراییم که من رفتم

عدنان خسروی

شاهسونی

ستوده نیا(دکتر جراح که همه میگن عالیه و ۳۰۰ تومن میشه کل عملش اما سریع پیشنهاد عمل و که دکتر انکولوژ معرفی نامه داده بود و قبول کرد بااینکه برای شرایط پدرمن عمل کار تهاجمی بود)

علی مطلق

پیام ازاده

سمانه سرباز

میشه دعاکنی خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهم بده🥺❤️🥲
ما هنوز درمانو شروع نکردیم عزیزم امروز اخرین دکترم وقت دارمپدر من جوری که دکترا گفتنیه دکتر گفت ۲۸ ج ...

خدا کمکتون کنه عزیزم 

منم پیش دکتر ستوده نیا رفتم گفت سریع باید عمل شه ولی هزینش زیاد بود 

رفتیم پیش دکتر نهیان مرادی 23 مرداد عمل شد یه هفته نگهش داشتن 30 مرخص شد هزینه عمل با بستری شد 32 تومن

گفتن یک ماه بعد ببریم پیش آنکولوژ ک شهرام ناصریو معرفی کردن 

خیلی نگرانم که چیکار کنیم متوجه نشه چون روحیش ضعیفه 

ما هنوز درمانو شروع نکردیم عزیزم امروز اخرین دکترم وقت دارمپدر من جوری که دکترا گفتنیه دکتر گفت ۲۸ ج ...

دکتر محمد صادق فاضلی تو ایران اوله ولی برای عمل خیلی دیر به دیر وقت میده

خدا کمکتون کنه عزیزم منم پیش دکتر ستوده نیا رفتم گفت سریع باید عمل شه ولی هزینش زیاد بود رفتیم پیش د ...

دقیقا پیش هردکتری میری یا زیرمیزی میخواد یا هزینه ها بالاس

لعنت به همه چی

عزیزم بابای شماام کیسه گذاشتن؟

نه عزیزم نذاشتن 

توده بزرگ بود انسداد داده بود اونو برداشتن 

بعد عمل ۵ روز بستری شد که درن داشت از اون خونابه میومد 

قبل مرخصی برداشتن الان فقط پانسمانشو عوض میکنیم

نه عزیزم نذاشتن توده بزرگ بود انسداد داده بود اونو برداشتن بعد عمل ۵ روز بستری شد که درن داشت از اون ...

شما بیمه تکمیلی داشتید؟

حالم خیلی بده خیلی کم اوردم 

هرچی دکتر رفتم هزینه های خیلی بالا

درمان داره دیرمیشه من هنوز دکتر پیدانکردم

از عمل راضی بودید؟

قبل عمل غذا نمیتونست بخوره شکمشم کار نمی‌کرد

الان این دوتا خوب شده ولی بدنش ضعیفه راه رفتنی یکم خم میشه میگه صاف باشم جای عمل اذیت میشه عملشم چون باز بود درد داره ولی در کل بله 

امیدوارم نتیجه ببینیم😭 چند ماهه زندگیمون ب هم خورده