2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این هفته قطعا واریز میکنن اگر اگر احتمال ۱۰٪ نکردن هفته بعد

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

ببین یه مشکل واسش میبینم ،یا خودش یکم دودله یا خانوادش دو دلن، فعلا نمیاد تا یه مدت بگذره 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

گلم حسشو میگی؟ بنظرت همسنر لیست میشه؟

بببن حسش خنثی نه بدش میاد نه خیلی خوشش میاد 

تازه آشنا شدین؟

بببن حسش خنثی نه بدش میاد نه خیلی خوشش میاد 

تازه آشنا شدین؟،

بببن حسش خنثی نه بدش میاد نه خیلی خوشش میاد تازه آشنا شدین؟

این پسره رو من کراشه چندسال خب ولی کراش جدیپ میزنه منو بادش میره ذهنش مشغول میشه به یه دختر دیگه بعد که انکراش میکنه دوباره منو میخواد😐❤️‍🩹