2777
2789
عنوان

پشیمونم از طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 59 پست
اره گف این شروطو نمیدمبعدش رفتم امضا تموم شد

خب اگه خیلی دوست داشت به قول خودت مهربون بود و این حرفا هرجوری شده اون شروط قبول میکرد،چند سالته؟

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
اره رفته بود حتی الانم گف اگ برگشتی دیدی ی بار رفتم سرزنشم نکن کمکم کن و ایناینی من امادگی باید داشت ...

ببین من این تاپیکو ترک میکنم 

واقع‌بین حجم از بیشعوری همسر سابقتو واین دوست داشتنت درک نمیکنم 

انشالله زودتر بخودت بیای

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتهم اهل قماره هم پنهون کاری کرده و بیش فعالیش بهت نگفتههر دوباره رفته سراغ مواد تازه بهت گفته تو ...

اره وقتی خیلی عصبی میشد دهنش باز میکرد اما بعدش پشیمون میشد ببخشید منظوری نداشتم عصبی شدم 

اره منم بخاطر پنهارکاریاشون خیلی بهم ریختم ک گفتم جدایی

اما بعد ک دیدم داره تغیر میکنه

گفتم فرصتی بدم

خانوادمم گفتن بدون شروط نمیزاریم بری

اخرم اینطور شد

خب اگه خیلی دوست داشت به قول خودت مهربون بود و این حرفا هرجوری شده اون شروط قبول میکرد،چند سالته؟

۲۵

منم این تاپیک زدم بخاطر همین ک بگم

ینی شرط حق طلاق و ملک خیلی زیاده و حق با اون بوده

من باید یدونه شرط میداشتم؟؟

چون بعضیا میگن معلومه ی پسر هردوتا شرطو نمیده 

من که تو دل و دست اون نبودم ولی همین جوری بود که براتون تعریف کردم ولی الان بعدهفت سال میگه می‌خوام ...

خودت چی؟دوست داری لغو کنی؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

نه عزیزممیخونمولی من کلی گفتممنظورم شما نبودیدچون الان یه شتابزدگی عجیبی واسه طلاق گرفتنهواسع این گف ...

میدونم منظورتو عزیزم اما خب 

یهو ی شرایطی پیش میاد ادم مجبور میشه 

وگ ن من هرکز دوس نداشتم جداشم

فقط میگفتم ادامه ندم بچه ای بیارم اونو گرفتار کنم

خودت چی؟دوست داری لغو کنی؟

اصلا من اتاق عمل رفتم و درد کشیدم اون فقط به امضا زد رو کاغذ 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
اصلا من اتاق عمل رفتم و درد کشیدم اون فقط به امضا زد رو کاغذ

لغو نکن هرگزززززز

۲۵منم این تاپیک زدم بخاطر همین ک بگمینی شرط حق طلاق و ملک خیلی زیاده و حق با اون بودهمن باید یدونه ش ...

سنی نداری بابا،هنوز اول راهی کلی فرصت داری دیگه بیخیالش شو والا انقدم شروط زیادی نیس الان اکثر دخترا این شروط میزارن بستگی به آدمش داره....دیگه معلومه به خودش شک داشته ترسیده دوباره برگرده به شرایط گذشته 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
ببین من این تاپیکو ترک میکنم واقع‌بین حجم از بیشعوری همسر سابقتو واین دوست داشتنت درک نمیکنم انشالله ...

دعا کن 

خانوادم میکن عجیبع اینطور شدی حتما دعایی خوندن برات

اما خودم میگم خب معلومه اگ میخاستم ادامه بدم نباید اینطور شرط سنگین میذاشتم 

کلا فکرا اذیتم میکنن

لغو نکن هرگزززززز

خیلی اصرار می‌کنه بعد هفت سال میخواد ملغی کنه 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
سنی نداری بابا،هنوز اول راهی کلی فرصت داری دیگه بیخیالش شو والا انقدم شروط زیادی نیس الان اکثر دخترا ...

کاش بتونم فراموش کنم 

و این ترسای لعنتی بره

اعتمادم واقعا خراب  شده

میدونم منظورتو عزیزم اما خب یهو ی شرایطی پیش میاد ادم مجبور میشه وگ ن من هرکز دوس نداشتم جداشمفقط می ...

با این  فکرا 

خودتو ناراحت نکن

زندگی همینه

یه درصدم اشتباه کرده باشی

فدای سرت عزیزم

ازینجا ببعد بیشتر مراقب زندگیت باش

با این فکرا خودتو ناراحت نکنزندگی همینهیه درصدم اشتباه کرده باشیفدای سرت عزیزمازینجا ببعد بیشتر مرا ...

میدونی ب حرف اسونه 

اما ای کاش اینجور میکردم یا میکفتم خراب میکنه همه چیو

به نظر شماهم هردوشروط باهم غیرمنطقی بود؟