2777
2789
عنوان

پشیمونم از طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 59 پست
هیچوقت موافق طلاق نبودمچون معمولا پشیمون میشنطلاق فقط در موارد نادروگرنه باید زتدگی رو ساختنه تباه ش ...

برو تاپیکاشو راجب به شوهرش بخون

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم قبول کرد و تعهد داد ولی الان بعد 7سال میگه پشیمونم و زندگی که غرور ندارم و نمی‌خوام

غرور ندارم؟؟؟؟

یعنی حق طلاق گرفتی؟به چه دلیل؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

میدونی حق داشتم اما چون دوسش دلشتم نمیتونم خودمو راضی کنم ک جداشدمباورم نمیشه خیلی سختمه و دوسش داشت ...

میگی دوهفته بعد باز رفته بوده سایت .....

الان طبیعی که حالت بدِ 

این روزها هم میگذره 

خودش مقصره صد هس

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

دلت به چیه یه ادمی ک تعادل روانی نداره معتاد هست خودخواه و غیر منطقی هست و ....خوشه عاشق چی شدی اخه؟ ...

نه اینطور نیود

الان اعتیاد نداش چن سال پیش بود و ترک کرده بود

فقط گف بغزشی بوده بعد چن سال

الان تو سایتا بود داشت تلاش میکرد اونم بزاره کنار حساباشو بست مهربونم بود خیلی بعد گذاشتن شروط عوض شد یهو

غرور ندارم؟؟؟؟یعنی حق طلاق گرفتی؟به چه دلیل؟

نه من تو درگیری لفظی بودیم من پشت سرش یهو برگشت خواست بگه تموم کن بس کن یه حالتی دستش آورد که مثلا لسه ولی چون انگشتر عتیق از اون گنده های دستش بود خورد به صورتم و دماغم شکست منم شرط برگشتم یه تعهد محظری گذاشتم 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
میگی دوهفته بعد باز رفته بوده سایت .....الان طبیعی که حالت بدِ این روزها هم میگذره خودش مقصره صد هس

اره رفته بود 

حتی الانم گف اگ برگشتی دیدی ی بار رفتم سرزنشم نکن کمکم کن و اینا

ینی من امادگی باید داشته باشم ک بره

اما دل لعنتیم دیونم کرده

نه اینطور نیودالان اعتیاد نداش چن سال پیش بود و ترک کرده بودفقط گف بغزشی بوده بعد چن سالالان تو سایت ...

خب یعنی الان دیگه طلاق گرفتین؟

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

همسرت

هم اهل قماره 

هم پنهون کاری کرده و بیش فعالیش بهت نگفته

هر دوباره رفته سراغ مواد 

تازه بهت گفته تو اهل زندگی نیستی وگرنه شرط نمیذاشتی!!!

تعجب داره واقعا این همه اعتماد به نفس از کجا میارن؟

من اگر به جای شما بودم 

به خاطر موارد اول نه 

فقط به خاطر پرروییش و ندونستن حد خودش، حتما ازش طلاق میگرفتم

‌تنهایی رو عشقه
نه من تو درگیری لفظی بودیم من پشت سرش یهو برگشت خواست بگه تموم کن بس کن یه حالتی دستش آورد که مثلا ل ...

اگه عمدی زده کار خوبی کردی معلومه عاقلی

اما اگه غیر عمد بوده معلومه خیلی دوست داشته که شرطتو قبول کرده 

اگه عمدی زده کار خوبی کردی معلومه عاقلیاما اگه غیر عمد بوده معلومه خیلی دوست داشته که شرطتو قبول کرد ...

من که تو دل و دست اون نبودم ولی همین جوری بود که براتون تعریف کردم ولی الان بعدهفت سال میگه می‌خوام تعهد ملغا کنی ملغی

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶