2777
2789
عنوان

پشیمونم از طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 59 پست
اصلا من اتاق عمل رفتم و درد کشیدم اون فقط به امضا زد رو کاغذ

درسته شما اذیت شدید ودرد کشیدید ولی همانطور که خودتون گفتید  اتفاقی بود 

البته فقط یه امضا نبوداااا

اون امضا هم خیلی چیزها رو ثابت کرد هم باید خیلی هزینه کنه بابتش

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
میدونم منظورتو عزیزم اما خب یهو ی شرایطی پیش میاد ادم مجبور میشه وگ ن من هرکز دوس نداشتم جداشمفقط می ...

حق طلاق خوب بود

اما ملک منم مرددم

یه پیشنهاد 

البته مطمئن نیستم

خسابی خودت بهش فکر کن

اگر فکر میکنی واقعا داشت تغییر میکرد

بهش فرصت دوباره بده

تصمیم نهایی هم خودت بگیر

مشورت کن

اما تصمیم با عقل و دل خودت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق خوب بوداما ملک منم مرددمیه پیشنهاد البته مطمئن نیستمخسابی خودت بهش فکر کناگر فکر میکنی واقعا ...

اخه جداشدیم 

چن روز پیش رفتم امضا کردم

اینم بلاک کرد گفت دیدم عوض شد نسبت بهت

با اینکه حالش میدونم خوب نبود اما خب هممونو زد بلاک کرد🥲

نمیدونم چی باید کنم

درسته شما اذیت شدید ودرد کشیدید ولی همانطور که خودتون گفتید اتفاقی بود البته فقط یه امضا نبوداااااو ...

تو تاپیک خودم نظرتون چیز دیگه ای بود ها 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
اینم شروط قبول نکردگف تو عشق شرطی میخای از چشمم افتادی همه چی خراب شدهرچند مشکلاتی داش اگ تاپیکامو خ ...

تو عقد جدا شدی 

خیلی هم نگذشته از طلاقت 

چرا اینقدر خودتو اذیت می‌کنی !؟ 

من بعد ۵ ،۶ سال دارم جدا میشم ،خیلی هم اذیت شدم تو زندگیم .دختر خوب خداروشکر کن که سال های بیشتری از زندگیت حروم ی آدم اشتباه نشده 

خداروشکر کن که بچه ای این وسط قربانی انتخاب اشتباهت نشده .

می‌دونم طلاق سخته ،ولی یکم زمان بده به مرور حالت بهتر میشه 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
تو عقد جدا شدی خیلی هم نگذشته از طلاقت چرا اینقدر خودتو اذیت می‌کنی !؟ من بعد ۵ ،۶ سال دارم جدا میشم ...

هم دوسش داشتم

هم با خودم میگم من ک قرار بود فرصت بدم باید ی شرط میذاشتم ن دوتا ک اینطور بشه 

براهمینا ناراحتم😔

هم دوسش داشتمهم با خودم میگم من ک قرار بود فرصت بدم باید ی شرط میذاشتم ن دوتا ک اینطور بشه براهمینا ...

واقعاً فکر می‌کنی اگه ی شرط میذاشتی قبول میکرد ؟؟😏

ساده نباش دختر 

می‌دونی من چقدر پشیمونم که چرا تو عقد جدا نشدم 

هی گفتم خوب میشه درست میشه .درست که نشد روز به روز بدتر شد .

چرا به این فکر نمیکنی اونم اگه میخواست میتونست تلاش کنه .هر شرطی هم داشتی می‌پذیرفت .

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
واقعاً فکر می‌کنی اگه ی شرط میذاشتی قبول میکرد ؟؟😏ساده نباش دختر می‌دونی من چقدر پشیمونم که چرا تو ...

اره خانوادمم همینو میگن

میدونی جالب چیه کارای دادگاهمون یکم طول کشید و من سعی میکردم طول بکشه  کمابیش ارتباط باهاش داشتم ببینم اوضاعش چطوره و زمان بخوره ک اونم یکم متوجه اشتباهاتش شده باشه 

بعد همش میگف من تلاش کردم خواهش کردم شما سنگ انداختین از چشمم افتادی 

لعنتی من اگ نمیخاستم ک از اول بلاکت میکردم

من بودم ک گذاشتم یکم خودتو‌پیدا کنی دوباره بیای جلو

چطور تلاشای منو ندیدی

😔

میشه بدونم مشکلات شما چی بود؟

رفیق باز بودنش 

دهن بین بودنش ،دخالت های خانوادش 

خساست ، خیلی هم بهم دروغ می‌گفت همه چی رو هم ازم پنهون میکرد عوضش خانوادش ریز زندگیمو میدونستن خودم نه 

از همه اینا بدتر بی توجهیش بهم... اصلا منو نمی‌دید .

اما با همه اینا من نخواستم جداشم ،میگم که خودش ول کرد رفت.. من حتی تنها هم زندگی کردم 

عزیزدلم عذاب کشیدم که بهت میگم خداروشکر کن به اینجاها نرسیدی ،دلم نمی‌خواد روزایی که گذروندم برای هیچ کس اتفاق بیفته 

رفیق باز بودنش دهن بین بودنش ،دخالت های خانوادش خساست ، خیلی هم بهم دروغ می‌گفت همه چی رو هم ازم پنه ...

ای بابا عزیزم

میدونم سخته

واقعا هرمشکلی سختی خودشو داره

ایشالا ک خدا ب دلهامون ارامش بده😔🙏🏻