2777
2789
عنوان

پشیمونم از طلاقم

1242 بازدید | 59 پست

خانوادم کفتن شرط بزار 

خق طلاق و ملکو گذاشتیم قبول نکرد

تاپیک قبلمو بخونید مشکلاتمون هس

خیلی ناراحتم دوست داشتیم همو😔

کاش شرط نمیذاشتم

چطور خودمو اروم کنم؟

چرا خودت تصمیم نگرفتی به حرف خانوادت گوش کردی؟ گاهی اوقات صلاح نیست به حرفشون گوش داد درسته خیر ادمو میخوان ولی گاهی خیرشون به ضرر ادمه مثل الان 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودت تصمیم نگرفتی به حرف خانوادت گوش کردی؟ گاهی اوقات صلاح نیست به حرفشون گوش داد درسته خیر ادمو ...

اخه خودمم خیلی شک‌داشتم ب برگشت

میترسیدم برگردم دوباره شوهرم خطاهاشو تکرار کنه؟

تاپیکامو خوندی؟

براهمین گفتم شاید درست میگن

حتی مشاورا میگفتن جداشو

من مجبور شدم .خودش ول کرد رفت 

وگرنه هنوز تو اون زندگی نکبتی بودم ..

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
من مجبور شدم .خودش ول کرد رفت وگرنه هنوز تو اون زندگی نکبتی بودم ..

اینم شروط قبول نکرد

گف تو عشق شرطی میخای 

از چشمم افتادی همه چی خراب شد

هرچند مشکلاتی داش اگ تاپیکامو خوندی هس

اما خیلی سخته😔

یه سر به تاپیک قبلت زدم 

بیخیال شو 

خونه رو باخته ...سابقه اعتیادم که داشته 

از همه مهمتر بچه هم نداشتی

به نظرم حق داشتی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

چه تفکرات مسخره ای 🤔این چه مدلشه تا طلاق میگیرید پشیمون میشیداگه شوهره خوب بود که کارتون به طلاق نم ...

حالا تو چرا انقدر با بغض و کینه حرف میزنی؟

اگه مرحم نیستی زخم نباش

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

جدی تصمیم داشتی با همچین آدمی بمونی؟ اگه حتی نصف چیزایی که راجب به اون عن گفتی درست باشه تو الان باید جشن طلاق بگیری ،بعد پشیمونی؟!

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
یه سر به تاپیک قبلت زدم بیخیال شو خونه رو باخته ...سابقه اعتیادم که داشته از همه مهمتر بچه هم نداشتی ...

من همسرم قبول کرد و تعهد داد ولی الان بعد 7سال میگه پشیمونم و زندگی که غرور ندارم و نمی‌خوام 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
یه سر به تاپیک قبلت زدم بیخیال شو خونه رو باخته ...سابقه اعتیادم که داشته از همه مهمتر بچه هم نداشتی ...

میدونی حق داشتم اما چون دوسش دلشتم نمیتونم خودمو راضی کنم ک جداشدم

باورم نمیشه خیلی سختمه 

و دوسش داشتم اما از لحظا منطقی همش نکران بودم تو زندکی