من دکترم همین جا رفسنجان هست دکتر میرزایی ،ولی یهکم میترسم اینجا زایمان کنم زایمان اولم کرمان بیمارستان خصوصی بودم خوب بود ولی از دکتری که سزارین کرد راضی نبودم رد بخیه ام بدحور گوشت آورده وقتی رفتم بخیه بکشم پرستار میگفت خوب بخیه نزده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربونت حالا باز از چند نفر میپرسم اگه خواستن بهت میگم. بعد اینکه مدرک فنی داری و سابقت چقدره؟
اره عزیم یک سال مدرک گرفتم همون یکسال داخل اموزشگاه مدل میزدم کارم خوبه تازه شروع کردم به جذب مشتری هرمدل نشون بدن میزنم
به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم. تلخ ترین لحظه شنیدن خبر خودکشی دوست عزیزم بود😭💔
عزیزم اگ ینفر بخواد از شهر دیگ عروس بیاد ب شهر شما میتونه با اختلاف فرهنگی و اینا کنار بیاد؟مرداتون ...
ببین من اگه بخوام جوابتو بدم اول میگم طرفت مال کجای کرمانه؟
و بعد اینکه سنتی نیستن اکثرا ولی مث شهرای بزرگتر دیگه هم نیستن.
ولی در کل کرمانیا خون گرمن
همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته...این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲