به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم. تلخ ترین لحظه شنیدن خبر خودکشی دوست عزیزم بود😭💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۲۵متاهل یه پسر هم دارم ببخشید شما دکتر خوب برای سزارین میشناسی کرمان ؟
بسلامتی عزیزم. ن نمیشناسم. من خودم دنبال دکتر خوب برای بارداریم. یک ساله اقدامم. اگه جایی رو میشناسی بگو بهم. خالم پیش دکتر زهرا حیدری سزارین کرد راضی بود. مطبش تو ساختمان مادره
خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
من اقام بعضی وقتا میگه گرمه تابستون یه تیشرت و یه شال خنک بپوش ( البته برا گردش و بیرون شهر) و اصلا ب پوششم کاری نداره مانتو جلو باز یا جلو بسته براش فرق نمیکنه. ن مردامون سنتی نیستن اصلا یا شاید من تاحالا اینجا با مردای سنتی برخورد نداشتم
خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
بسلامتی عزیزم. ن نمیشناسم. من خودم دنبال دکتر خوب برای بارداریم. یک ساله اقدامم. اگه جایی رو میشناسی ...
توی تایپیک های سالهای قبل نگا کن خیلی معرفی کردن منخودم برا بارداری اولم دنبال دکتر توکرمان بودم میدیدم برا نازایی خیلی معرفی کرده بودن ،خواهر خودم رفت یزد نتیجه هم گرفت ولی خب سقط شد بچه دومش بود