2777
2789

میشه بگید ؟ ممنونتونم

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ برگرده و ب صلاحم نباشه چی

من نمیخوام زندگیم پر از عذاب باشع و اذیت بشم ک برسه به طلاق

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یہ خانم ھست ھم نفسش حقہ ھم ھرختمی بخوای ب نیابتت میخونہ ھدیہ ی ختم ھرچی بدی قبول میکنہ،و نیتتو بگی راھنمایی میکنہ چہ ختمی مجربہ

خواستی درخواست بدہ معرفیش کنم

خواستی ھم خودت11وضحی بخون تا40روز برا برگشت عالیہ

نادعلی ھم عالیہ

یہ خانم ھست ھم نفسش حقہ ھم ھرختمی بخوای ب نیابتت میخونہ ھدیہ ی ختم ھرچی بدی قبول میکنہ،و نیتتو بگی ر ...

هدیه ختم چی‌مثلا؟ درخواست دوستی میدم بت بیا بگو لطفا

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

روز پنجشنبه شب جمعه ۱۴ نادعلی بخون بعد هر نادعلی اسم عشقت ۱۴ تا رو که خوندی ۱۰۰ صلوات میفرستی م ...

واقنی؟قبلا ی بار برشگردوندم‌با وضحی ولی خودمم به سمتش رفم اینبار اصلا نمیخام برم سمتش

نتیجه گرفی؟

مگه امامزاده س نفسش حق باشه

دعاش گیراس عزیزم،بعضیا دلشون خیلی پاکہ نمیدونم چجورہ ک دعاشون گیراس،منم فقط مجازی میشناسم البتہ چون ھرختمی راھنماییم کرد خوندم واقعا معجزہ دیدم اولین بار ھم برا خودم ختم گذاشت ک حالم خیلی بد بود معجزہ دیدم،ولی از دفعات بعد ازش راھنمایی خواستم و ختم خودم میخوندم ولی،ھدیہ ھم ھم نمیخواست اینجور