2777
2789
عنوان

از آخرین باری تعریف کنین ک نمیدونستین آخرین باره🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 98 پست

آخرین باری ک بغلش کردمو دیگه مال من نبود 

قلبم نمیکشه تعریفش کنم ..... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بادوستم میرفتم مدرسه فردا صبح گفتن مرده دیگه نمیاد دبیرستان بودیم

چجوری مرد؟ خدابیامرزه:)

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرین باری ک بغلش کردمو دیگه مال من نبود قلبم نمیکشه تعریفش کنم .....

درکت میکنم چون تجربه کردم💔

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
چجوری مرد؟ خدابیامرزه:)

تصادف همراه دوست پسرش و من که هر روز باهاش میرفتم نمیدونستم دوست اونجوری داره همیشه برگشتنی میگفت اقامون میاد دنبالم فکر میکردم باباشو میگه اقا

خدا رحمتش کنه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
آخرین باری ک رفتم خونه خاله م و با دختر خاله هام بازی کردم . .بعدش متاسفانه ی اتفاقایی افتاد ک خاله ...

میفهمم۰۰

منم با یه آدمایی صمیمی بودم ک الان از صدتا غریبه بدترن 

درد مزخرفیه

من امروز خیلیییی زیاد دلتنگ دوست سفرکرده ام بودم

خیلی عجیب و یهویی اینجا اومدم این صفحه 

این یازده ماه همش حسرت کشیدم

و یاد خاطرات خوش مون بودم

این حسرت اما خیلی سخته ، اینکه دستت کوتاهه، اینقد نمی دونی چیکار باید کنی! دلت میخواد یه راهی بود بهش یه راهی برای دیدن دوباره اش برای صداش ولی فقط غمه 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
تصادف همراه دوست پسرش و من که هر روز باهاش میرفتم نمیدونستم دوست اونجوری داره همیشه برگشتنی میگفت اق ...

چ دوس پسر نحسی 🙂

آخرین باری که راحت خوابیدم

حقققق 

همه ی آدما اینجوری شدن

من امروز خیلیییی زیاد دلتنگ دوست سفرکرده ام بودمخیلی عجیب و یهویی اینجا اومدم این صفحه این یازده ماه ...

فوت کرده؟:)

آخرین باری که خونه بالشتی درست کردمآخرین باری که با دوستای مدرسه و کوچه‌مون بازی کردمآخرین باری که د ...

چقدد آخریش بد بود

خدا بهت صبر بده:)💔