2821
2789
عنوان

پزشکی یا پرستاری

827 بازدید | 15 پست

بین پزشکی که علاقمه و پرستاری بخاطر مهاجرت موندم. گاهی میگم اشکال نداره پزشکی بخون همینجا بمون گاهی میگم جهنم و ضرر پرستاری بخون و مهاجرت کن

با خودم میگم پرستاری میخونم حالا ما بینش بخاطر علاقم کتابای پزشکیو میخونم

انتخاب رشته نزدیکه و حیفم میاد پزشکی نزنم این همه خوندم واسه پرستاری؟😥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با اجازه استارتر ببخشید بنظرتون این واقعیه؟⭕️با تراز 5 الی 6 هزار تجربی چیا قبول میشم تو کنکور 1403 ؟ 

🌟فیزیوتراپی : ۴ سال / مهاجرت پذیر / کلینیک و مطب و مراکز درمانی / درآمد ۱۵ الی ۶۵ میلیون 

🌟بینایی سنجی : ۴ سال / مهاجرت پذیر / کلینیک و مطب / درآمد ۱۰ الی ۵۵ میلیون 

🌟شنوایی سنجی : ۴ سال / مهاجرت پذیر / کلینیک و مطب / درآمد ۱۰ الی ۴۰ میلیون 

🌟رادیولوژی : ۴ سال / نسبتا مهاجرت پذیر / مراکز خصوصی و بیمارستان و مراکز درمانی /درآمد ۱۰ الی ۳۰ میلیون 

🌟پرستاری :۴ سال /بسیار مهاجرت پذیر / مراکز خصوصی و بیمارستان و درمانگاه/ ۱۰ الی ۵۰ میلیون 

🌟دامپزشکی : ۶ سال / نسبتا مهاجرت پذیر / کشتارگاه و کلینیک و مراکز خصوصی و مطب / ۱۵ الی ۶۰ میلیون 

چرا فکرمیکنی با "پزشکی" نمیشه مهاجرت کرد اگه مشکلت  سختگیری  آزادسازی مدرک هست که باید بگم پرستارها و کل کادر درمان هم اون مشکل رو دارن ،

از این مرحله بگذریم

کلا پرستاری رشته خوبی برای خارج ایران نیست ، من چندبارم به بچه های اینجا گفتم 

اگر براتون امکانش هست پزشکی رو انتخاب کنید