2777
2789
عنوان

رفتن به شهر خیلی دور واسه دانشگاه کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 72 پست
وای دقیقاااا مشکل منم همینهههبه شدت گرماییماز طرفی دندونم خیلی دوست دارم...

اگه خیلی دوست داری برو

گرما کم کم عادی میشه برات شاید شاید شاید تونستی به شهری که یک خنک تر باشه انتقالی بگیری بعدا

اخه شیرازو اینا تراز بالا میخواد من ترازم اونقدر بالا نیست...

خب پس قیدشو بزن زندگی تو خابگاه خیلی سخته بمون شهر خودت ی رشته دیگه بخون حداقل جای خوابت غذات لباست همه چیت حاضره 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر خودم اگه قبول شه حتما میره ما از خدامونه پزشکی بیاره هر شهری باشه میره

بله بنظر خودمم کار درستیه چون با این شرایط پشت موندم خیلی سخت شده....فقط نیاز به تایید داشتم که مصمم تر شم چون مامانم خیلی مایل نیست...

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

خب پس قیدشو بزن زندگی تو خابگاه خیلی سخته بمون شهر خودت ی رشته دیگه بخون حداقل جای خوابت غذات لباست ...

خب بجاش دندونپزشکی میخونم  خیلی‌دو راهی سختیه خدایاا

بندرعباس شهر خوبیه پس؟ از چند نفرم تعریفشو شنیده بودم قبلا

بله چون اکثر کارکنان اونجا پروازی هستن.

کلا جایی که صنعتی باشه خوبه.

دیگه هر شهری منطقه بد و خوب داره مثل تهران! ضمن اینکه شما زندگی دانشجویی رو اونجا میگذرونی نه برای تمام عمر.

اگه خیلی دوست داری بروگرما کم کم عادی میشه برات شاید شاید شاید تونستی به شهری که یک خنک تر باشه انتق ...

با انتقالی ممکنه موافقت کنن؟ حتب اگه رنکینگ دانشگاه مقصد بالاتر باشه؟

بله چون اکثر کارکنان اونجا پروازی هستن.کلا جایی که صنعتی باشه خوبه.دیگه هر شهری منطقه بد و خوب داره ...

بله درسته

مرسی بابت حرفاتون خیلی کمک کننده بود  

من اینکارو کردم چون با خانوادم مشکل داشتم و روابط درست تعریف نشده بود خیلی سختی کشیدم نمیدونم می تونست خوب بشه یا نه بعضیا بودن نمی تونستن دووم بیارند می خواستند فرار کنند بعضیا هم عادت کردن از الان ببین کدوم دسته ای  

با انتقالی ممکنه موافقت کنن؟ حتب اگه رنکینگ دانشگاه مقصد بالاتر باشه؟

کلا شانس انتقالی کمه همیشه

مگه این که بتونی قانعشون کنی

این حرف بداموزی داره ولی مثلا پرونده پزشکی درست کن بگو گرما یا اب هوا دور از جون فلان بیماری رو برات ایجاد کرده باید بری شهر دیگه

پرونده الکی 😑😂

چون حیفه دندون رو ول کنی

رتبه ات چند شد؟

برای خوندن یکم راهنمایی می‌کنی

خب بجاش دندونپزشکی میخونم خیلی‌دو راهی سختیه خدایاا

اره ولی خب سختیش زیاده  

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بابا خب من واقعا تجربه ی زندگی دور از خانواده رو نداشتم بخاطر همین میترسم یوقت اونجا مشکلی برام پیش ...

دوری از خانواده برای مستقل شدن عالیه

اگه روحیه مستقل بودن نداری و نمیخوای بشی نرو وگرنه با کله برو

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
من اینکارو کردم چون با خانوادم مشکل داشتم و روابط درست تعریف نشده بود خیلی سختی کشیدم نمیدونم می تون ...

من خب تک فرزندم و واقعا تا یه کوچه‌اونورتر تنها نرفتم...مامانم میگه جای دور نرو بزن پرشکی یا دارو بابام میگه برو جای دور که یکم ازین لوسی در بیای...خودمم‌دوست دارم برم ولی میترسم وسطش سخت بگذره و خسته شم

کلا شانس انتقالی کمه همیشهمگه این که بتونی قانعشون کنیاین حرف بداموزی داره ولی مثلا پرونده پزشکی درس ...

رتبه که نیومده بلاتکلفیم

تراز کلم ده هزاره تخمینا میدن ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ منطقه دو...ولی به سری میگن ممکنه رتبه‌م از تخمین ام اس بوک بدتر شه که در اون صورت دیگه فقط شهراب جنوب اونم خیلی کم شانس هست واسم

من اونقدرام خوب نبودم تو زمینه کنکورااا...ولی اگه هر سوالی داشتی میتونی پیام بدی بهم حتما جواب میدم

شهرای زیادی شانس قبولی هست، خودتون بگردید تو قبولی ها

اره شهرکرد و اردبیل و اراک و قم و یاسوجم جز گزینه هامم هست بندر عباس دیگه اخریشه