2777
2789
عنوان

رفتن به شهر خیلی دور واسه دانشگاه کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 72 پست
دوری از خانواده برای مستقل شدن عالیهاگه روحیه مستقل بودن نداری و نمیخوای بشی نرو وگرنه با کله برو

خودمم دوست دارم مستقل شم چون زیادی وابسته به خانوادم...پس هر جا شد میرم‌دیگه 

مرسی بابت نظرتون

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

من خب تک فرزندم و واقعا تا یه کوچه‌اونورتر تنها نرفتم...مامانم میگه جای دور نرو بزن پرشکی یا دارو با ...

به نظرم فشار روانیش از هرچی سخت تره ولی اگه رابطت با خانوادت خوبه و اونجا ساپورتت می کنن میتونه تجربه قشنگی باشه ولی فقط برای ۴ سال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه که نیومده بلاتکلفیمتراز کلم ده هزاره تخمینا میدن ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ منطقه دو...ولی به سری میگن ممکنه ر ...

امیدوارم چیزی که دوست داری قبول شی

راستش من انقدر صفرم که نمی‌دونم چی بپرسم

برای کسی که یکسال از دبیرستان فاصله گرفته و هیچی یادش نیست و می‌خواد از صفر شروع کنه چه توصیه ای داری؟ از کجا شروع کنه؟ چه پیش زمینه ای لازم داره؟

امیدوارم چیزی که دوست داری قبول شیراستش من انقدر صفرم که نمی‌دونم چی بپرسمبرای کسی که یکسال از دبیرس ...

خب بنظرم شما چون هنوز واردش نشدید خیلی سخته براتون وگرنه بیوفتید تو برنامه یکی دو هفته نشده جا میوفتید...خب شرایط کنکورم تغییر کرده و اگه دوازدهمو یازدهمو ترمیم نکردید حتما از روزی که کنکورو شروع میکنید خوندن این درسارو در حد یک تا دو ساعت در روز شروع کنید میتونید واسه درسای غمومی از فیلمای کانالها هم‌استفاده‌کنید 

ازمون بنظرم اگه شرکت کنید خیلی بهتون نظم میده باعث میشه پیشروب کنید درسارو و از چیزی عقب نیوفتید...حتما بعد ازمون تحلیل کنید ازمونارو و‌مطابق برنامه ازمون مباحثو بخونید و‌ جمع بندی کنید

من علوم پزشکی بندر درس میخونم امکانات دانشگاه عالیه چرا شک داری بزنی؟

وای جدیی؟ چه خوب

آب و هوای‌اونجا چطوره اذیت نمیکنه؟

خوابگاه میدن؟

نه شک ندارم ولی خب چون یکمی دوره از ما و جای سردسیری نسبتا زندگی میکنیم واسه خانواده نقطه ی کور محسوب میشه...

اره شهرکرد و اردبیل و اراک و قم و یاسوجم جز گزینه هامم هست بندر عباس دیگه اخریشه

بندر عباس بهتر از شهرکرد و یاسوجه

اردبیل هم اگه ترک باشی خوبه

اراک رو نظر ندارم

قم هم همینطور 

من علوم پزشکی بندر درس میخونم امکانات دانشگاه عالیه چرا شک داری بزنی؟

چ رشته ای؟ من خودم بندر عباس زندگی میکنم.  یکم در مورد دانشگاهش بگو . از پیرا ها هستی؟ یا پزشکی؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

وای جدیی؟ چه خوبآب و هوای‌اونجا چطوره اذیت نمیکنه؟خوابگاه میدن؟نه شک ندارم ولی خب چون یکمی دوره از م ...

اتفاقا کسایی که اینجاهستن اکثرا از جای دور و سرد مثل کردستان و شمال و شهرکرد اومدن و بله خوابگاه میدن ۳ تا خوابگاه دخترانه داره،سرویس داره، غذاهم با قیمت کمتر نسبت به بقیه علوم پزشکی ها میده، خدمات ورزشی و...

ولی خب هواش گرمه اونم تابستون که شما برمیگردین شهرتون

چ رشته ای؟ من خودم بندر عباس زندگی میکنم. یکم در مورد دانشگاهش بگو . از پیرا ها هستی؟ یا پزشکی؟

مهندسی بهداشت حرفه‌ای میخونم توی دانشکده بهداشت... از نظر امکانات دانشگاش اوکیه و اساتید باسوادی هم داره

مهندسی بهداشت حرفه‌ای میخونم توی دانشکده بهداشت... از نظر امکانات دانشگاش اوکیه و اساتید باسوادی هم ...

اها ممنون عزیزم 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.