2777
2789

سلام.بچه ها من با ی نفر ۴سال تو رابطه بودم ۱سال و نیمم فقط دنبالم بود که قبول کنم بعنی ۵سالی باهم بودیم الان چن سال میشه جدا شدیم تو این چن سال بیشتر وقتا همیشه بهم پیام میداد اما عادی حرف میزدیم یعنی به قول خودش به عنوان رفیق قدیمی من اوایل کات بهش میگفتم برگرد و اینا اما بدش نگفتم وقتی ام پیام میداد عادی حرف میزدیم حالا من به خودم جرعت دادم بد ۴سال بهش پیام دادم دلم برات تنگ شده میشه بیاین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته مگه 5 سال با اون 4 سال کات

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

وای منم دوست دارم پیام بدم 

وقتی دارم جلوی خودمو پیام ندم تاپیکای نینی سایت: 

لایکم کن بگو چیشد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اولش بهش زنگ زدم با بوق اول جواب داد من نتونستم قطعش کرد ی بار دیگ زنگ زدم جواب نداد بد خودش بهم زنگ زد بد باز من نتونستم حرف بزنم باز بهش زنگ زدم اون جواب نداد خلاصه متوجه شدم اومده نشیته تو ماشین بهم زنگ زد

بد بچه ها بار اول که زنگ زدم برگشت گفت ها این و داشته باشین بد که خلاصه باهم حرف زدیم گفتم الو گفت الو ها بد ی طوری رفتار کرد انگار من و نمیشناسه شما و اینا بد بینش مکث میکرد بینم من چیزی میگم بد که دید چیری نمیگم فطعش کرد روم