2777
2789

برادر شوهرم که ازدواج کرده با مادر شوهرم اینا که برا یه مراسمی مثل تولد و عروسی و میان خونه هامون باهم یه مبلغی میدن میگن ما باهم یکی هستیم ،خب لامصبا ما بخواهیم بیام مراسماتون باید جدا جدا بیاییم دیگه مثلا یه بار عیدی به مادر شوهر می‌دیم یه بار به جاری و بچه هاش اما اونا باهم یه مبلغی میدن چیکار کنم واقعا زورم میاد 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم مبلغ کمتری بده در حد اونا

آخه چجوری کمتر بدم خونشون جدای مثلا ۳۰۰ تومن میارن اینو باید به مادر شوهرم و جاریم بدم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

عقدن؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
مبلغ کمتر بده بگو شما چون جدا هستین نمیتونیم زیاد هزینه کنیم😂😂

میبینی تو رو خدا از رو سیاست که به نفع خودشون هست اینطوری میکنن خب بابا مگه ما بیل می‌زنیم از زمین پول میاد برامون بخدا مام زحمت میکشیم

۲۰۰ بده

۲۰۰ به کی بدم باید ۲۰۰ به مادر شوهر بدم ۲۰۰ هم جاری خونشون و خورد و خوراک جداس

شما نفری دویست بده

نفری ۲۰۰ بازم که من ضرر میکنم عزیزم همیشه من باید بیشتر خرج کنم،همسرم میگه به مادرم بگم عزیزم میشه همین مبلغ و جدا بدین ببینیم کی به کی هست میگم نکن 

به مادرشوهر و جاری چرا بدی؟۳۰۰ برای چی آورده بودن؟

برا عید دیدنی الان من هم باید به مادر شوهر بدم هم جاری 

۲۰۰ به کی بدم باید ۲۰۰ به مادر شوهر بدم ۲۰۰ هم جاری خونشون و خورد و خوراک جداس

به هر کدوم ۲۰۰ بده آخه بخوای کمتر بدی دیگه خوب نیست چند شکل هم غذا نپز زرشک پلو و مرغ درست کن 

به هر کدوم ۲۰۰ بده آخه بخوای کمتر بدی دیگه خوب نیست چند شکل هم غذا نپز زرشک پلو و مرغ درست کن

می‌دونم بخاطر این تاپیک زدم خب واقعا کار اونا هم خوب نیست