2777
2789

چندسالتونه گلم؟

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تا جایی که دیدم و شنیدم هر کی خودکوشی کرده به گو*ه خوردن افتاده شما الان خودکشی کنی مُردی که خدا رحمتت کنه نُمردی فقط غم درد و بلا رو میندازیبه جون خودت 

تصمیمش با خودت

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

چته عزیزم؟ میتونی با ما راحت باشی دلتو خالی کنی 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببین تا جایی که دیدم و شنیدم هر کی خودکوشی کرده به گو*ه خوردن افتاده شما الان خودکشی کنی مُردی که خد ...

میدونم منم میترسم پشیمون بشم از طرفی حس میکنم دیگه تحمل زندگی کردن ندارم سخت شده برام همه چی همش دارم زجرمیکشم

میدونم منم میترسم پشیمون بشم از طرفی حس میکنم دیگه تحمل زندگی کردن ندارم سخت شده برام همه چی همش دار ...

سختی های زندگیه دیگه باید کنار بیای میگذره اینا همش میگذره یه پایان خوش در انتظارته صبر کن وامید داشته باش

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

ببین خودکشی کنی که چی ؟

هممون یجایی بریدیم یجایی تو زندگی جا زدیم 

اگه اینطوری باشه که بخوایم خودکشی کنیم یدونه ادمم رو زمین نمیمونه اصلا اولین ادم خودمم

قرار نیست زمونه بد شد ماهم زود ناامید بشیم 

تو مگه از اتفاقای فردا خبر داری؟

یادشون میره

اولا یادشون نمیره عذاب وجدان اونها راهم میکشه ....

ثانیا جواب خدا را چی میدی که بهش توکل نکردی 

اون دنیاتم خراب میکنی چی ؟ 

اگر حال روحیت خوب نیست به حرف من روان شناس کن الان برو دوش بگیر 

یک لیوان اب بخور .بزن بیرون قدم بزن 

اما حتما به۱۲۳ زنگ بزن کمکت می کنند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶