2777
2789

من بابای خودم همچین ادمیه . اصلا ارامش نداریم هممون افسردگی گرفتیم. وقتایی که خونس میریم اتاق نبینیمش. حتی از راه دورم ادمو عذاب میده. خیلی بده ادم نتونه به باباش تکیه کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه تنها پدری نکرده بلکه مایه عذاب و مریضی و بدبختیمونم بوده

هممون روانی شدیم قرص اعصاب میخوریم 

خدا هم خودشو لعنت کنه هم اون کادر بیشرفشو که همچین پسری تربیت کرده

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
مگه خب پدر بابد کاری برا آدم کنه؟

شما مردا چرا امروز دیوونه شدین

همونی نیستی که تاپیک زده بودی خانواده نباید به بچشون که بزرگ شده کمک کنه؟

خدایا آدم شماها رو میبینه از ازدواج میترسم

اگه آنقدر بیشعوری که نمیدونی بابا باید برای بچش چیکار کنه خدا کنه هیچ وقت پدر نشی 

من 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

از همه تنها پدری نکرده بلکه مایه عذاب و مریضی و بدبختیمونم بودههممون روانی شدیم قرص اعصاب میخوریم خد ...

چطور باهاش کنار اومدی؟ من هنوز برام سخته قبول کنم بابام همچین ادمیه.

چی کرده مگه پدرت 🤦

خونه رو برامون جهنم کرده بود از بچگی همش فحش و دعوا و کتک کاری سر کار نمی‌رفت مامانم با بدبختی ما رو بزرگ کرد

الآنم بالاخره از خونه بیرونش کردیم به آرامش رسیدیم ولی عوارضش هنوز باهامونه خودم روزی ۵ تا قرص اعصاب میخورم