2777
2789

سلام بچه ها ده دوازده سالسونه دوست ندارن مامانیزرگشون بیاد خونه خواهرشون نگه داره میگن خودمون میگیریم چیکار کنم؟ بزارم بچه رو رو باید یه دور پوشک و یه دور شیر و یه دور غذا بخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا چه جرئتی داری

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ۱۰ ۱۲ ساله خودش نیاز به مراقبت داره

بعد یه بچه ۱ ساله هم میسپرید به اون بچه ۱۲ ساله؟عقل ندارید؟

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

نمیترسی بغلش کنن از دسشون بی‌افته؟ نمیترسی غذا بپره گلوش نتونن کاری کنن؟ نمیترسی یه لحظه حواسپرتی کنن چیزی بزاره دهنش؟ 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

میترسم فردا باید برم اداره

اصلا مگه بچه باید بگه که مادربزرگ بیاد یا نیاد شما خودت بهتر می دونی که برای بچه کوچیک هزار تا مشکل می تونن پیش بیاد که بچه ها تجربه ندارن و با وجود بزرگتر هیچی نمیشه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

و اینکه باید اینقدر شجاع باشن که اگه اتفاق بدی افتاد از ترسشون کارای احمقانه نکنن و سریعا با شما تماس بگیرن.. ب شرط اینکه خیالشون راحت باشه شما دعواشون نمیکنید 

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱