سلام بچه ها ده دوازده سالسونه دوست ندارن مامانیزرگشون بیاد خونه خواهرشون نگه داره میگن خودمون میگیریم چیکار کنم؟ بزارم بچه رو رو باید یه دور پوشک و یه دور شیر و یه دور غذا بخوره
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
بعد یه بچه ۱ ساله هم میسپرید به اون بچه ۱۲ ساله؟عقل ندارید؟
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
اصلا مگه بچه باید بگه که مادربزرگ بیاد یا نیاد شما خودت بهتر می دونی که برای بچه کوچیک هزار تا مشکل می تونن پیش بیاد که بچه ها تجربه ندارن و با وجود بزرگتر هیچی نمیشه
برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم
و اینکه باید اینقدر شجاع باشن که اگه اتفاق بدی افتاد از ترسشون کارای احمقانه نکنن و سریعا با شما تماس بگیرن.. ب شرط اینکه خیالشون راحت باشه شما دعواشون نمیکنید