2777
2789
عنوان

خداکنه دانشگاه ها زودتر باز بشه

80 بازدید | 5 پست

هر بار که تو خونه هستم مامانم به طرق مختلف گند میزنه به اعصابم . بعد میگه چرا با من راحت نیستی . خداوکیلی راسته که میگن دوری و دوستی . برم دانشگاه یه چند ساعت جلو چشمش نباشم عقده هاشو جای دیگه خالی کنه 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طرز صحبت کردنه؟؟؟😵😵😵😵

برو بیرون دور بزن کتاب خونه برو هفته ای یک دونه کتاب بگیر

هم بیرون میری هم از اون کتاب ها یکم چیزی ادب رفتار با مادرت رو یاد میگیری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دقیقا منم خسته شدم دیگه لحطه شماری میکنم برم دانشگاه واحدامم یه طوری بر میدارم صبح تا عصر دانشگاه با ...

باز خوبه تو دانشگاه رفتنت قطعیه 

من که باز اخلاقای نحسشو باید تو سفر هم تحمل کنم 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

چه طرز صحبت کردنه؟؟؟😵😵😵😵برو بیرون دور بزن کتاب خونه برو هفته ای یک دونه کتاب بگیرهم بیرون میری ه ...

اول از همه اینکه شما هیچی از جو خونه ما نمیدونی پس با قاطعیت نظر نده . دوم اینکه مادری که واسه یه نی نی سایت رفتن به من گیر میده انتظار داری بزاره من پامو از خونه بزارم بیرون ؟