امروز اومده به شوهر من میگه باز شما تو خونه کار میکنی فلانی (شوهر خودش ، داداش من) که هیچکار نمیکنه همش نشسته رو مبل.
حالا شوهر منم هیچچچچچ کار نمیکنه من دو تا بچه کوچیکم دارم همه کارهای بچه ها و خونه با منه برای همین شوهرم برگشت به من یه لبخند گله گشادی زد منم فقط خندیدم.
دفعه قبلم موقع اسباب کشی اومد دید شوهر من داره کف خونه رو تی میکشه چون خیلی آت و آشغالای درشت ریخته بود کار من نبود گفت وای خوشبحالت شوهرت چقدر کار میکنه تا دو سه سال اون تی کشیدن رو شوهرم منت میزاشت به سرم آخر بهش گفتم بابا اگه تو یک بار موقع اسباب کشی تی کشیدی من تو این دو سه سال بالای پونصد بار کف خونه رو تی و جارو کشیدم چیه انقد میگی.
داداشای دیگه امم خیلی کمک خانوماشون میکنن تو جمع هر جا باشه باز این موضوع رو مطرح میکنه که فلانی هیچکار نمیکنه چه خوبه شما کمک میکنید.
این داداش من کلا تنبله نه که کاری نباشه اتفاقا موفق و پولداره و هیچی تو زندگیش کم نمیزاره الانم این خانم دومش رو با دخترش پذیرفته و از تو یه شرایط بد آورده همه جوره ساپورتشون میکنه.فقط تو کار خونه تنبله.
حالا به نظرتون بهش پیام بدم بگم عزیزم انقد جلو شوهرم از کار کردنش تعریف نکن خوشم نمیاد یا حساسیت نشون ندم ؟!