2777
2789
عنوان

زن داداش 😒

1342 بازدید | 65 پست

امروز اومده به شوهر من میگه باز شما تو خونه کار میکنی فلانی (شوهر خودش ، داداش من) که هیچکار نمیکنه همش نشسته رو مبل.

حالا شوهر منم هیچچچچچ کار نمیکنه من دو تا بچه کوچیکم دارم همه کارهای بچه ها و خونه با منه برای همین شوهرم برگشت به من یه لبخند گله گشادی زد منم فقط خندیدم.

دفعه قبلم موقع اسباب کشی اومد دید شوهر من داره کف خونه رو تی میکشه چون خیلی آت و آشغالای درشت ریخته بود کار من نبود گفت وای خوشبحالت شوهرت چقدر کار میکنه تا دو سه سال اون تی کشیدن رو شوهرم منت میزاشت به سرم آخر بهش گفتم بابا اگه تو یک بار موقع اسباب کشی تی کشیدی من تو این دو سه سال بالای پونصد بار کف خونه رو تی و جارو کشیدم چیه انقد میگی.

داداشای دیگه امم خیلی کمک خانوماشون میکنن تو جمع هر جا باشه باز این موضوع رو مطرح میکنه که فلانی هیچکار نمیکنه چه خوبه شما کمک میکنید.

این داداش من کلا تنبله نه که کاری نباشه اتفاقا موفق و پولداره و هیچی تو زندگیش کم نمیزاره الانم این خانم دومش رو با دخترش پذیرفته و از تو یه شرایط بد آورده همه جوره ساپورتشون میکنه.فقط تو کار خونه تنبله.

حالا به نظرتون بهش پیام بدم بگم عزیزم انقد جلو شوهرم از کار کردنش تعریف نکن خوشم نمیاد یا حساسیت نشون ندم ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو کاری دیگه ای جز دقت کردن به رفتارای شوهر من نداری 

اگر نصف این دقت رو تو زندگی خودت میذاشتی این مشکلات رو نداشتی 

البته وقتی شوهرت نیست بهش بگو 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
پیغام زدن ندارههمون موقع که گفت جوابشو میدادی. نه الان.‌‌‌....

آخه نمیدونم چی بگم حاضر جواب نیستم 

بعدم تو جمع ی چی میگی چند نفری جواب میدن یهو جو بر علیه ات میشه

چی میگفتم آخه نمیخواستم ادامه بده چون یک کلمه بگی سه صفحه جواب داره برات

ولش کن بابا حوصله داری .باشوهرت خوب باش به خاطر هیچکس هم تو خونه اوقات تلخی نکن.خودت میگی داداشم توخونه کار نمیکنه اونم حق داره گله کنه به شما نگه به کی بگم شوهر منم تو خونه هیچ کاری انجام نمیده منظورم کار خونه هستش همه مردان که یکی نیستند .یکم دل به دلش بده به حرفاش هم بی توجه باش