2777
2789

کف پاش خیلی صافه طوری که میچسبه به زمین،قوزک پاش رو به داخله   مچ پاش انحراف داره میترسم بره و پاش بدتر بشه اصرارم داره باید برم 

زیاد راه بره اخه پاش بدتر میشه 

نمیدونم والا این چه گرفتاریه دیگه 

بزار چند جلسه بره از سرش میفته

نه مثل اینکه خیلی علاقه داره 

همه جا با دوستاش صحبت میکنه اولین چیزی که میپرسه از دوستاش میگه ژیمناستیک میری

خودمم موندم به خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه؟پسر منم ۲سال نیمشه دقیقا همین مشکلات داره شما هیچوقت نبردین دکتر ارتوپد؟من قصد دارم ببرمش

۷ سالشه 

جدی؟

دکتر ۱ بار بردمش گفته زیاد نباید راه بره و اگه بره بدتر میشه باید کفی بزاره که بدتر نشه اگه خوب نشد باید عملش کنیم که اصلا خوب نمیشه و روز به روز پاش داره به سمت زمین نزدیک تر میشه

نه مثل اینکه خیلی علاقه داره همه جا با دوستاش صحبت میکنه اولین چیزی که میپرسه از دوستاش میگه ژیمناست ...

اخی عزیزم خب ببرش دکتر پاهاش درمان میشه من دخترخالم پاهاش کاملا انحراف داشت نمی‌توانست راه بره تا چند سال کفش آهنی مخصوص میبستن براش و چنتا عمل کرد هزینه زیاد بود اما خداروشکر الان کاملا عادی شده

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اخی عزیزم خب ببرش دکتر پاهاش درمان میشه من دخترخالم پاهاش کاملا انحراف داشت نمی‌توانست راه بره تا چن ...

دکتر بردم کفی داده ولی اصلا خوب نشده که هیچی خیلی هم بدتر شده پاهاش 

عه پس چرا نبردیش دکتر؟ ژیمناستیک نره ها بدتر میشه. مگر اینکه یک‌ مربی وارد به این کار باشه که بهش بگ ...

بردمش دکتر ولی اصلا فهتر نشده و بدتر شده 

یعنی نره ژیمناستیک؟

نه بابا مربی نمیتونه کله تایم رو بالا سره این وایسه که منم هی تو خونه بهش میگم پاتو اینجوری بزار رو سمت بیرونیه پات بزار ولی زیاد نمیتونه و پاشو کامل میزاره رو زمین و کجه کجه 

۸ سالشه

۷ سالشه جدی؟دکتر ۱ بار بردمش گفته زیاد نباید راه بره و اگه بره بدتر میشه باید کفی بزاره که بدتر نشه ...

استارتر دختر فامیلون دقیقا هم سن دختر شماست. بردنش ارتوپد کودکان .براش کفش مخصوص نوشته یکسال ورزشهای مخصوص باید انجام بده. دوچرخه سواری و شنا براش عالیه. دکترش گفت ممکنه شش تا ۸ماه بعد از پوشیدن کفش و ورزشهاش شاید دیگه کفش عادی بپوشه. ببین ادرس دکتر اگر تهرانی بگو برات بپرسم 

استارتر دختر فامیلون دقیقا هم سن دختر شماست. بردنش ارتوپد کودکان .براش کفش مخصوص نوشته یکسال ورزشهای ...

آره این دکترم اینارو گفته ولی خب ماله دخترم ارثی اینجوریه کف پاش از من گرفته 

دکتر گفت این از نوعه سختشه یه نوعه لیگم هست انعطاف پذیر اون درست میشه ولی اینو نباید بزاری بدتر بشه فقط که برای این روز به روز داره بدتر میشه 

کاش میمردم و همچین ارثی به دخترم نمیدادم🥺