2777
2789
عنوان

خواب عشق سابق شوهرمو دیدم

129 بازدید | 15 پست

😑چرااا؟

خیلی دوست داشتم زیبا نباشه و تو خوابم خیلی زشت بود ولی خودم میدونم خوشگله عکساشو قبلا دیدم..ولی این مدت اصلا بهش فکر نمیکردم

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

ناخوداگاه مارو در کنترل خودش داره کاملا 

من ی مدت طولانی روانکاو میرفتم 

خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنیم زندگی و اعمال و رفتارمون تخیلات تصوراتمون از ناخوداگاه ذهنمون میاد 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخوداگاه مارو در کنترل خودش داره کاملا من ی مدت طولانی روانکاو میرفتم خیلی بیشتر از چیزی که فکر میک ...

دوس دارم اصلا بهش فکر نکنم خیلی اذیت میشم

منم همینطور 🤝🏻نمیدونم چرا انقدر بهش فکر میکنم و البته اونم اشناس هی یه حرکاتایی میزنه که بدتر اعصا ...

کاش هیچ وقت نمیدونستیم همچین موضوعیو

کاش هیچ وقت نمیدونستیم همچین موضوعیو

نمیشه ندونست 

ادم بدونه بهتره اگاهانه برخورد میکنه 

من خودم تو این شرایطم سعی میکنم بیخیالش باشم 

باهاشم خوش برخوردم 

حرفشو پیش همسرم نمیندازم (اوایل حرفشو میزدم بخاطر ناراحتی چون هی میدیدم بدتر میشدم ) 

الانم واقعا تنها راه اینه تمرکزمونو بذاریم رو زندگی خودمون 

و گذشته رو فراموش کنیم 

نمیشه ندونست ادم بدونه بهتره اگاهانه برخورد میکنه من خودم تو این شرایطم سعی میکنم بیخیالش باشم باهاش ...

من روی ایت موضوع قبلا وسواس فکری داشتم الان مثلا خوب شدم..قبلا ب حدی حالم بد میشد ک گریه میکردم

من روی ایت موضوع قبلا وسواس فکری داشتم الان مثلا خوب شدم..قبلا ب حدی حالم بد میشد ک گریه میکردم

میفهمم چی میگی 

ولی کاری از دستمون بر نمیاد 

من هر سری طرفو میدیدم با همسرم بحث میکردم یا قهر بودم همش

میفهمم چی میگی ولی کاری از دستمون بر نمیاد من هر سری طرفو میدیدم با همسرم بحث میکردم یا قهر بودم همش

منم کلا از شوهرم سرد میشه‌....دوس دارم شوهرم بگه بد بود ک نخواستمش ..آخه دختره زود ازدواج کرد...همش احساس میکنم چون بهش نرسید هنوز عاشقشه 

منم کلا از شوهرم سرد میشه‌....دوس دارم شوهرم بگه بد بود ک نخواستمش ..آخه دختره زود ازدواج کرد...همش ...

برا خیلیا پیش اومده ولی ببین بذار عشقو و ارامشو با تو تجربه کنه 

خوب باش به خودت برس 

نذار ذهنش اصلا یاد طرف بیوفته خودتم اصلا به روت نیار 

برا خیلیا پیش اومده ولی ببین بذار عشقو و ارامشو با تو تجربه کنه خوب باش به خودت برس نذار ذهنش اصلا ی ...

من الان باردارم حالم خیلی بده روحیمم افتضاح شده 😭همش خواب بد میبینم...

من الان باردارم حالم خیلی بده روحیمم افتضاح شده 😭همش خواب بد میبینم...

شب شام سبک بخور 

طول روز اهنگ گوش بده چیزی که بهت ارامش میده 

شبا قبل خواب ایه الکرسی بخون من زیاد کابوس میبینم میخونم بهتر میشم 

یاد این خانوم افتادی نفس عمیق بکش و به خودت بگو ولش کن و به یه چیز دیگه فکر کن 

فیلمای طنز ببین 

شب شام سبک بخور طول روز اهنگ گوش بده چیزی که بهت ارامش میده شبا قبل خواب ایه الکرسی بخون من زیاد کاب ...

ممنون باش حتما...میدونی چیه گاهی احساس میکنم همه منو با اون مقایسه میکنن آخه خیلی خانه داریش خوبه ..برعکس من همش اهل درس و دانشگاه بودم خانه داریم صفره

ممنون باش حتما...میدونی چیه گاهی احساس میکنم همه منو با اون مقایسه میکنن آخه خیلی خانه داریش خوبه .. ...

خواهش میکنم 

وای چقدر منی تووو منم همش سرم تو درس و کتاب خونه داری صفر

همون طرف خواهرش همش میاد پیش من از خونه داری ابجیش میگه بدتر حرصیم میکنه 

ولی توهم تلاشتو بکن 

منم میخوام تلاشمو بکنم 

همه که از اول کدبانو نبودن  

خواهش میکنم وای چقدر منی تووو منم همش سرم تو درس و کتاب خونه داری صفرهمون طرف خواهرش همش میاد پیش من ...

آره منم میخوام تلاشمو کنم...