2777
2789

من ۶ تا کلاس میرم (نگید چی چون شناسایی میشم)

خیلی تحت فشارم 

اما دوست دارم میرم 

از یه طرف درسام برام مهم بود و همزمان با امتحانات نهایی کلاس هام رو ترک نکردم ،(معدل نوبت اولم کامل شد.۲۰) 

هر کدوم از کلاس هام ۱ ساعت هست و هر روز هفته رو به جز جمعه ها کلاسم 

الان عذاب وجدان دارم که باید بیشتر فوکوس میکردم رو درسام و 

اینقدر خودم رو اذیت نمی کردم 

چون گاها از شدت خستگی گریه میکردم 

کارم درست بوده ؟

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه هرروز همه کلاس ها رو بری خسته کننده است 

اگه کلاس به درد بخوری هستش ادامه بده 

اگه نه خوب نرو 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یعنی بگی کدوم کلاس ها میری شناسایی میشی چقدر معروف 🤭

آره ، تو شهرمون میشناسنم😬

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 
معدل نهایی مگه چند شد

۱۷/۷۳ آن حدودا میشه 

خاک تو سرم 🥲

اگه حال دلت خوب بوده اره درست بود هرچی رو استعدادات سرمایه گذاری کنی برای آیندت بهتره الانم عذاب وجدان نگیر حتی اگر تو‌بدترین حالت دانشگاه هم‌نری شش تا راه دیگه برای کسب درآمد داری 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
اگه حال دلت خوب بوده اره درست بود هرچی رو استعدادات سرمایه گذاری کنی برای آیندت بهتره الانم عذاب وجد ...

خب درسم چی ؟

من خیلی کمال گرام همه چیز رو ۲۰ می‌خوام 

۱۷/۷۳ آن حدودا میشه خاک تو سرم 🥲

چ پایه ای هست چ رشته ای

اره معدلت جالب نیست

اگه تحصیل تو دانشگاه واست مهم،و اولویت اولت هست نسبت ب اون کلاسهایی ک میری،سعی کن این یکماه وقت داری اون دروس ک‌ نمره پایین کسب کردی مرور کنی

ولی دیگه فکر زیادی نکن تموم شد 

تلاش واسه سال بعدت رو بیشتر کن

این ی حقیقت 

باید دودوتا چهارتا کنی ببینی اولویتت چی هست

چ پایه ای هست چ رشته ایاره معدلت جالب نیستاگه تحصیل تو دانشگاه واست مهم،و اولویت اولت هست نسبت ب اون ...

دهم انسانی

دهم انسانی

باید اولویت بندی کنی

باید بتونی مدیریت کنی

خب با این توضیحات مشخص اون کلاسا وقت و انرژی زیاد ازت میگیره ،طبیعی

پس باید با توجه ب اولویت دوسه تا تو برنامه بذاری

و مابقی حذف

دیگه تصمیم گیری با توجه علایق آمال و ایده الهات تو زندگی هست

خب درسم چی ؟ من خیلی کمال گرام همه چیز رو ۲۰ می‌خوام

خب اشتباه میکنی کمالگرایی ادمو‌نابود میکنه اپیزود دوم پادکست رود از دکتر شکوری رو‌گوش‌کن دررابطه‌باهمین‌موضوع کمالگرایی و افسردگی پنهانه که تو ادمای کمالگرا اتفاق میافته . 

این عبارت کمالگرایی تو جامعه ما به اشتباه جوری جا‌افتاده‌ملت وقتی میخوان بگن من خیلی خوبم و خلاصه پز بدن ازش استفاده میکنن درصورتیکه یه اختلال روانیه و باید درمان بشه 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
خب اشتباه میکنی کمالگرایی ادمو‌نابود میکنه اپیزود دوم پادکست رود از دکتر شکوری رو‌گوش‌کن دررابطه‌باه ...

نه بابا پز کجا بود

بدترییییییییین ویژگی شخصیتیه

اصلا نابود می‌کنه آدمو