2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 8543 بازدید | 332 پست
ممنونم که بهم کمک میکنین، با اینکه ندیدمتون ولی حس خوبی بهم میدید

ماها همه مون همدردیم. فقط زمان شروع و پایان انتظارامون فرق داره. ولی ان شاءالله به لطف خدا واسه انتظار همه مون یه پایانی هست.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم که بهم کمک میکنین، با اینکه ندیدمتون ولی حس خوبی بهم میدید

الان پیامتونو دیدم عزیزم منم سه بار ای یو ای کردم ک نشدهربارشکستم اما دوباره ازجام بلندشدم و به هدفم فکرکردم بعدازون ای وی اف کردم مثبت شد وبعدازچندهفته رشدش متوقف شد فقط خدامیدونه ک من چی کشیدم وقتی بهم گفتن تموم داروهاتو قطع کن تاپریودبشی ازخونه بیرون نمیرفتم جواب تلفنارو نمیدادم ازهمه بدم میومد حوصله هیچ کسیونداشتم تا اینکه ۳ماه بعد باز انتقال جنین دادم روز ۱۲انتقال بیبی چکم مثبت شد اونم پررنگ وروز چهارده بتام بالای دوهزارشد الان دیگه بچم ونیا اومده امروز تولدشه ایناروگفتم ک انرژی بگیری وبه راهت ادامه بدی من خیلی بدتر شدحالم چون مثبت شدم بعدازهزاربدبختی و بعدسقط شد ولی بازخدا جاشو بهم داد یه دونه پسرشیطون ،خدابزرگه توسل کن به امام زمان شک نکن دستت خالی نمی مونه😘

خیلی خیلی ممنونم، من دیگه جنین ندارم دوباره باید از اول شروع کنم، ذخیره تخمدان خیلی پایینی هم دارم، ...

خواهش میکنم عزیزم . گفتی ذخیره تخمدانم کمه یاد این کلیپ افتادم. نشد لینک ارسال کنم. خانومی فقط یه تخمک داشت همون یکی شده بود یه جنین. اما تو دلش تقسیم شده بود و شده بود دوتا جنین یکسان تو یه کیسه اب و دوقلو باردار بود.

مطمئنا این خانوم هم بارها ناامید شده اما بالاخره پایان انتظارش رسیده. من تقریبا یک ساله پانکچر شدم و مشکل ضخامت رحم داشتم هرماه سونو میرفتم اما سیکل انتقال کنسل میشد. اینماه واقعا اصلا امیدی به رفتن تو سیکل انتقال نداشتم اما یهو خدا خواست و شد. دقیقا همین حوری یهویی برای شما هم خدا میخواد و میشه.

کلخونک. یه گیاهه. تو گروه چندتا پیام گداشته بود و توضیح داده بود تو پیام بعد براتون میذارم.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

بله عزیزم

دکا زدم

هیسترو خراش شدم

امپول جی سی اس اف یا همون چسب زدم

امپول هاچ سی جی هم زدم

رژیم برای حفظ اندومترم داشتم

امپول آی وی آی جی هم داشتم که مربوط به ایمنی خونم بود

و به محض مثبت شدن مجدد تزریق کردم‌. قرص سیلدنافیل که دکتر برام نوشت خیلی روی خون رسانی رحمم تاثیر داشت. ۸شب روزی یه دونه خوردم. مثل معتادهایی که میخوان ترک کنن بدن درد کشیدم اما تاثیرش رو حس میکردم.

راستی یه مسئله دیگه که یادم رفت بگم من همیشه چله ی تابستون و زمستون توی خونه پیراهن نخی کوتاه میپوشیدم بدون شو رت که عفونت نگیرم. مادربزرگم ومامانم همیشه دعوام میکردن و میگفتن نازایی میاره و... الان به حرفشون رسیدم از زمانی که منفی شدم با اینکه هوا خیلی گرم بود بلوز و شلوار و جوراب پوشیدم دل و کمرم رو با روغن سیاه دانه چرب کردم و بستم هرشب. اصلا روی سرامیک و فرش بدون جوراب و دمپایی راه نرفتم. جلوی کولر گازی هم نخوابیدم. روی اندومتر خیلی تاثیر داره. تقریبا همه لیست رو به جز تهیه ی کولخونک و شیرسویا انجام دادم جگر گوسفندم نخوردم(اصلا نباید تو بارداری به هیچ وجه خورده بشه). اما یکماه تمام لب به چای و لبنیات و... نزدم.

الان پیامتونو دیدم عزیزم منم سه بار ای یو ای کردم ک نشدهربارشکستم اما دوباره ازجام بلندشدم و به هدفم ...

عزیزممممم. تولدش مبااااارک. خدانگهدارش باشه. 

دقیقا. منم خیلی به توسل اعتقاد دارم. من خودم این رفتن تو سیکل انتقال و بارداری رو از حضرت رقیه جانم میدونم. پارسال روزشهادتشون نذرکردم اگه تاسال دیگه بچه دار شم یا باردار بشم روز شهادتشون چندتا گیره سر هدیه میدم به دختربچه ها. امسال دو روز مونده به شهادتشون رفتم تو سیکل انتقال و روز شهادتشون مطمئن بودم یه نی نی تو دلمه. نذرمو ادا کردم و ان شاءالله دیگه نذر هرسالمه... 

پناه عزیزم هرجوری خودت حال میکنی به هر بزرگی که مهرشون تو دل خودت بیشتره متوسل شو. ان شاءالله دست خالی برنمیگردی. شاید زمان ببره اما ان شاءالله دستتو پر میکنن.

بله عزیزمدکا زدمهیسترو خراش شدمامپول جی سی اس اف یا همون چسب زدمامپول هاچ سی جی هم زدمرژیم برای حفظ ...

من خیلی از این امپول ها و داروها رو نمیدونم چیه. اما میتونی با دکترت مشورت کنی ازشون بپرسی.

شما پی آر پی یا خراش رحم انجام نداده بودی؟

ممنونم الهی به حق بزرگی خودش که نوبت مامان شدن منم زود بشه

ان شاءالله خیلی زودتر از اونی که فکرشو میکنید میرسه

الان پیامتونو دیدم عزیزم منم سه بار ای یو ای کردم ک نشدهربارشکستم اما دوباره ازجام بلندشدم و به هدفم ...

از خدا ممنونم که دوستای خوبی اینجا شد راهم قرار داده که بهم انرژی میدید، ممنونم از شما، برام دعا کنید که قوی بشم و ادامه بدم

عزیزممممم. تولدش مبااااارک. خدانگهدارش باشه. دقیقا. منم خیلی به توسل اعتقاد دارم. من خودم این رفتن ت ...

ممنونم همه سعی مو میکنم که قوی باشم و توکل میکنم به خدای مهربون که دست خالی برنمیگردم

من خیلی از این امپول ها و داروها رو نمیدونم چیه. اما میتونی با دکترت مشورت کنی ازشون بپرسی.شما پی آر ...

من پی آر پی کردم، رحمم اوکی بود حتی انتقالم دو مرحله ای بود، دو تا جنین ۳ روزه داشتم و یکی پنج روزه