2777
2789
عنوان

بابام الکی بهم لعنت میفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خواهرت کوچکه می‌دونه چیزی حالیش نیست اگه با مامانت شوخی و..کنه ولی تو بزرگی ببینی از راه به در میشی همینه چیز دیگه نیست بچه ها مزاحمن برای باباها بعضی مردها هر لحظه داغ هستن و شوخ ازش ناراحت نباش 

الانم اومد اتاقم دراز کشیده بودم به مامانم میگه در طویله رو ببند لنگاش رو هواس،خدا لعنت کنه توله سگایی که تربیت کردی و رفت بیرون دوباره داره زیر لب فحش میده واقعا دیوونه شدم از دستش

بعضی ها این کلمه ورد زبونشون هست کاریش نمیشه کرد تو دلشون چیزی نیست.دیدم که میگم

زبونه که مهمه

زبونه که دل میشکنه

کسی چیکار به دل ادما داره! 

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei

خیلی خب دیگه عزیزم پس به این قضیه ورود نکن تا فضای خونه اروم باشه و اعصابت خرد نشه چون ته قضیه مشخصه ...

۱۸ سالمه عزیزم ،من اتاقم نشستم خودش میاد حرف میزنه میره

الانم اومد اتاقم دراز کشیده بودم به مامانم میگه در طویله رو ببند لنگاش رو هواس،خدا لعنت کنه توله سگا ...

خب یکم رو این چیزا دقت کن اسی میبینی حساسه برو درو ببند بعد دراز بکش وقتی مینه بهونش این چیزاس