2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا سوال نداره ها

معلومه که باید بشوری مایع لبایشویی مخصوص لباسای بچه بگیر بریز تو مینی واش  بعد اتو کن

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من هنوز نشستم می‌خوام با پودر بشورم تو پارچه فروشی و تولیدی ها خیلی کثیف کار میکنند بعد تو مغازه هم ...

حوله و پتو و اینا هم؟

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
واقعا سوال نداره هامعلومه که باید بشوری مایع لبایشویی مخصوص لباسای بچه بگیر بریز تو مینی واش بعد ات ...

تنبلیم میایه پنجشنبه آینده خدا بخواد ان شالله زایمانمه

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
خراب نشن؟ حتی پتو و‌حوله و اینا هم؟ با آب یا پدر هم بزنم؟

شوينده لباس كودك بگير با اون بشور

خراب كه نميشن

بنظرم پتو رو نشور

لباس ها رو فقط بشور،هيچيشون نميشه نگران نباش

تنبلیم میایه پنجشنبه آینده خدا بخواد ان شالله زایمانمه

وایی عزیزم میدونم وزنت بالاست سنگین شدی سخته ولی حتما بشور خدایی نکرده بدنش اگزما بشه یا واکنش آلرژیک نشون بده 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.