2777
2789
عنوان

خاطرات دوران مدرسه تونو بگید 😃

2290 بازدید | 31 پست

وای یه بار خالم تعریف میکرد یکی از دوستام بهم گفتن میری اب یخوری واسه منم بیار اینم اب ک از زیر شیر اب ریخته پایین اب فاضلاب داده بهش ب شوخی تا اومده بهش بگه ابو دیگه خورده 😷😂

گاهی هم به خودت سر بزن مطمئن باش هرگز کسی دلسوز تر از خودت نسبت به تو پیدا نخواهد شد

یه بار تو مدرسه دوتا از همکلاسیام خیلی باهم جور شدن و با من حرف نمیزدن، منم عصبانی شدم با مدادرنگی کتاب ریاضیشون رو خط خطی کردم

اصلا هم پشیمون نیستم، اگر هم  الان اینجان  خاک تو سرشون😅

‏در گاوبازی جایزه اول تعلق میگیره به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی را بده، نه به اون کسی که با گاو درگیر بشه، لذا در برابر گاوهای زندگی تا میتونی جا خالی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز سر جلسه امتحان بودم تقلب تو دستم بود یهو گفت اون چیه تو دستت منم خیلی رلکس دستمو کردم تو مقنعه ام کاغذو کردم پشت گوشم 😂😂گفتم چی خانوووووم !!!؟چی شده!!خیت شد 😂😂

----»😊

مدرسه ندارم ولی دانشگاه دارم

من و دو تا از دوستای دخترم و دو تا همکلاسی پسر داشتیم میرفتیم بیرون اولین بارمون هم بود

یهو یکی از دوستام یه پاش رفت تو یه چاله عمیییییق نمیدونم برای لوله کشی بود چی بود ولی تعادلش رو از دست داد کلن افتاد توی اون چاله عمقش در حدی بود که تا سر شونه هاش توی چاه بود

قیافه ما😐😐😐😐😐😐

قیافه پسرا😨😨😨😨😨😂😂😂😂😂

به زوری کشیدیمش بیرون

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)

من ابتدائي ميرفتم 

صبحى بعدازظهرى بود اون موقع 

نوبت بعدازظهرى بوديم 

اومدم خونه ٥-٦بود  خوابيدم 

بعد ٨شب  بيدار شدم فكر كردم ٨صبح  

با استرس گريه ميكردم عين ديوونه ها فكر ميكردم خواب موندم 

لباس پوشيدم با دمپايي دوئيدم كوچه 

ديدم مامانم و داداشم اومدن سراغم 

طفلى ها فكر كردن جن زده شدم تَو خواب 😁

خدا ازشون نگذره 

هميشه هم جيب مانتو هامون رو نگاه ميكردم لواشك يا تكبر هندى نداشته باشيم 

مخصوصى هم تمبرهندى كه توش پشه بود صبح به صبح مياوردن سر صف نشونمون ميدادن 

🧿
یه بار تو مدرسه دوتا از همکلاسیام خیلی باهم جور شدن و با من حرف نمیزدن، منم عصبانی شدم با مدادرنگی ک ...

😂😂😂

گاهی هم به خودت سر بزن مطمئن باش هرگز کسی دلسوز تر از خودت نسبت به تو پیدا نخواهد شد
یه روز سر جلسه امتحان بودم تقلب تو دستم بود یهو گفت اون چیه تو دستت منم خیلی رلکس دستمو کردم تو مقنع ...

باریکلا 👻

تو دبیرستان بودیم ب محض اینکه زن میخورد یکی میزد رو در کلاس ماهم اون وسط میرقصیدیم

ی بار معاون اومد گفت مگه عروسی ننتونه؟؟؟؟ اخه ماه محرم بود... ولی خیلی دوران خوبی بود

برا زندگی پریشونم دعا کنین😭😭😭
مدرسه ندارم ولی دانشگاه دارم من و دو تا از دوستای دخترم و دو تا همکلاسی پسر داشتیم میرفتیم بیرون او ...

وااای خدا