2777
2789

خیلی خیلی دلم میخواد این ماه بشه 

فردا موعد پریودمه 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین مادربشم؟

مادر ی بچه سالم و صالح؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله توعم برای من دعا کن باردار نباشم و سر موعد پریود شم

چشم،ان شالله توم ب خواسته ات برسی

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

الهی امین

دو شب پیش چنان دردی پیچید تو دلم گفتم الانه پریود بشم 

بعد از خوردن ی دمنوش بود ک گرفت 

کمردردش حتی تا دیروز ظهر هم بود 

بعد اون علائمی نداشتم 

نمی‌دونم دلمو خوش کنم یا ن 

ولی همش میگم تهش مونده تا فردا صبح😄

انشاالله بچه سالم و صالح و تپل مپل به زودی قسمتت بشه به حق علی

الهی آمین 

مرسی از دعای قشنگت 

همش تا فردا صبحه

این ۲۴ساعت چقدر سخت میگذره برام 

البته کارام زیاده وقتی بیکار شم میتونم بهش فک کنم

به همین دلیل استرس کمتری دارم

دو شب پیش چنان دردی پیچید تو دلم گفتم الانه پریود بشم بعد از خوردن ی دمنوش بود ک گرفت کمردردش حتی تا ...

حالا نه خیلی ناامیدباش نه خیلی امیدوارودلبسته یکم صبرکن 🌱

انشاءالله به حق حضرت رقیه ۳ساله اباعبدالله الحسین حدا با توجه ویژه ولطف ورحمت بی نهایتش به قلبت نگاه کنه وحاجتت روبه زودی رواکنه ویک نی می سالم بهت هدیه بده ....الهی آمین 

حالا نه خیلی ناامیدباش نه خیلی امیدوارودلبسته یکم صبرکن 🌱انشاءالله به حق حضرت رقیه ۳ساله اباعبدالله ...

الهی آمین 

مرسی از محبتت 

تنهام نیاز داشتم با کسی حرف بزنم

الهی آمین مرسی از دعای قشنگت همش تا فردا صبحهاین ۲۴ساعت چقدر سخت میگذره برام البته کارام زیاده وقتی ...

قربونت، ن استرس نداشته باش هر موقع صلاح باشه میشه ، انشاالله به زودی زود جواب آزمایشتو بگیری🤲

به نیتت ۲۰ تا حمدمی خونم ...انشاءالله که خیره

وای مرسی 

واقعا مرسی❤️