2777
2789
عنوان

عروسی شمالیا چجوری

449 بازدید | 39 پست

این ماه عروسی دعوتیم از تهران میخام برم شمال

نمیدونم پوششون چجوریه ببس محلی میپوشن یا نه 

لباس شمالی مناسب عروسیشون چه شکلی 

رسم هدیه دادن چجوریه 

شاباش و اینا 

کلا یه توضیح میخام استرس دارم 

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
والا ما رشت زندگی می‌کنیم چیز عجیب غریبی ندیدم هر چی دوست داری بپوش

لباس محلیشون چجوریه   رسومشون چجوریه کلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لباس محلی نمیپوشن مگر یکی دوتا اونم نمادین ولی عروسی شادی دارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه لباس محلی نمیپوشن مگر یکی دوتا اونم نمادین ولی عروسی شادی دارن

آخه فک کنم لباس محلی سفارش گرفتن گفتم من بینشون لباش دیگه بپوشم زشت نباشه نمیدونم یجوریم

اگ میگفتی عروسی کورد ها چطوریه کمکت میکردم ولی شمالی نمیدونم

یکی از علایقم اینه عروسی کوردا هم برم 😍😍

آخه فک کنم لباس محلی سفارش گرفتن گفتم من بینشون لباش دیگه بپوشم زشت نباشه نمیدونم یجوریم

نه همسایه ما شمالیه ازش کلی پرسیدم می‌گفت نه اصلا مگر یک نفر اونم نمادین بیاد بپوشه و برقصه بقیه هم  مد روز میپوشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه همسایه ما شمالیه ازش کلی پرسیدم می‌گفت نه اصلا مگر یک نفر اونم نمادین بیاد بپوشه و برقصه بقیه هم ...

عه خداروشکر پس  نمیدونم چی بپوشم حالا مناسب عروسی همکار باشه کاش دعوت نمیشدیم🤣🤣🤣

مراسم خاصی نیست مثل تهران من ندیدم کسی رسم و رسوم قدیم و اجرا کنه

خداروشکر پس رسوم هدیه دادنشون چطوری کادو عروسی

لباس محلیشون چجوریه رسومشون چجوریه کلا

لباس محلی نداریم تو عروسی 

ولی مثلا اگه تو روستا باشه شاید یکم فرق کنه نمیدونم 

۶ ماه پیش که رفتیم عروسی آشنا هامون که سن شون بالا بود معمولا از این لباس بلندا پوشیده بودن مثلا خالم رفته بود آبیش رو گرفته بود مدل ماهی 

من خودمم یه پیراهن گرفته بودم تا بالای زانو رنگ صورتی 

بالاشم دو تا بند گره می‌خورد 

بقیه ام همینطور بودن 

لباس خاصی نداریم

عه خداروشکر پس نمیدونم چی بپوشم حالا مناسب عروسی همکار باشه کاش دعوت نمیشدیم🤣🤣🤣

بهترین چیز رسمی ترین لباسه ب نظرم کت و شلوار 

عروسی تهران و شمال برای مهمونا فرقی نداره که

یه عروسیه مثل بقیه عروسیا😂

لباس مجلسی و میکاپ و شنیون و کادو

اگه رسم خاصی یا چیزی باشه مهمونا درگیرش نیستن

بر عهده صاحب مجلس و فامیلای درجه یکه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)