2777
2789
يني علتشو پيدا نكردين با اينهمه سونو دارو كه دكترا تجويز ميكنن

دکتر نتونست تشخیص بده. حالا دوباره میخواد سونو کنه شاید فیبروم داشته باشم ولی علایم دیگه فیبروم رو ندارم مثل پری شدید و سنگین و نامنظمی در پری

هر چیز که در جستن آنی آنی
[QUOTE=46085362]خب كيست يا فيبروم نداشتين؟نرمال بود سونو؟[/QUOTEنه نداشتم من تا دو ماه پيش قرص ال دي ...

ببين احتمال داره كيست يا فيبروم باشه ولي نه بخاطر قرص ال دي ،يكي از علائمشون لكه بيني و طولاني شدن زمان پريود و درد زير شكم البته شما كه ٢ ماه پيش سونو تون نرمال بوده بعيده

شايد هم بخاطر لانه گزيني باشه يا پريود زودتر از موعد عزيزم ولي عفونت باعث خونريزي نميشه

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببين احتمال داره كيست يا فيبروم باشه ولي نه بخاطر قرص ال دي ،يكي از علائمشون لكه بيني و طولاني شدن ز ...

کیست تخمدان منظورتونه یا رحم؟ کیست تخمدان رو سونو کردم و چیزی دیده نشد. رحم هم میتونه کیست داشته باشه؟

هر چیز که در جستن آنی آنی
 دکتر نتونست تشخیص بده. حالا دوباره میخواد سونو کنه شاید فیبروم داشته باشم ولی علایم دیگه فیبرو ...

منم ندارم اصلا پريهام سر ٥روز تموم ميشه شايدم داشته باشم الان هرچي بگي از اين رحمت در مياد

ماشالله ني نيتم كه تو راه بد موقعي كه حامله شدي باز لكه بيني داشتي

آره

جفتم پایینه بخاطر همین خونریزی داشتم الان دارو مصرف میکنم و استراحت مطلقم

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود

من كلا تا الان كه ٣٠سالمه هيچ كيستي نداشتم حتي فيبروم پريهام منظم بود ولي اون ماه كه اقدام كردم البته تازه قرصم تموم شده بود قرص ال دي سه روز لكه بيني داشتم بد پري اومد اونم سر ٥روز تموم شد لكه هم نديدم

آره جفتم پایینه بخاطر همین خونریزی داشتم الان دارو مصرف میکنم و استراحت مطلقم

از كي شروع شد خونريزيتون لك لانع گزيني هم ديدين من سر پسرم كلا استراحت مطلق بودم تا ٦ماهم همش لكه بيني دلشتم الانم بخاطر همين ميگم نكنه حامله باشم 

از كي شروع شد خونريزيتون لك لانع گزيني هم ديدين من سر پسرم كلا استراحت مطلق بودم تا ٦ماهم همش لكه بي ...

خونریزیم از هفته ششم بود 

لک لانه گزینی هم داشتم روز سی پریم بود بعد از مثبت شدن بی بی و آز رنگش با پری خیلی فرق داشت به لباسم نمیرسید فقط روی دستمال رنگ گلبهی بود یکروز بعدش تموم شد

لک لانه گزینی زود تموم میشه اون لک و خونریزی جفت که زوده هفته شش و هفت شاید بیاد الان که نه ساکه نه جفت باز بزار سر موعدت بی بی بزن انشاالله که بارداری

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود