2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی‌ترشح‌ قهوه ای داری؟ آخه منم یبار ترشح همراه با‌کمی خون داشتم که باهم برنگ‌قهوه ای در امده بو ...

بله همش چك ميكنم من يه هفته مونده به پريودم اينجوري شدم سابقه نداشتم الان ٦روزه جرات نميكنم بي بي بزارم دكترم ميترسم برم 

[QUOTE=46085362]خب كيست يا فيبروم نداشتين؟نرمال بود سونو؟[/QUOTEنه نداشتم من تا دو ماه پيش قرص ال دي ميخوردم يني احتما داره الان كيست گرفته باشم علايم كيست چيه نداشتن من 

منم یکهفته قبل پری لک دیدم تموم شد گفتم حتما لانه گزینیه اما یک هفته بعد پری اومد

ميشه بگين لكه هاتون چطوري بود پريتون كي اوند ممنون ميشم پاسخ بدين

عزيزم ميشه بگين مال شما چطوريه از كي شروع شده من ترشحم قهوه اي بيرون نمياد فقط تو واژنمه وقتي دست مي ...

عزیزم مال منم بعضی هاش حالت لکه قهوه ای و بعضی هم لخته های قهوه ای هست و همونطور هست که شما گفتین یعنی بیرون نمیان

هر چیز که در جستن آنی آنی
مال من همیشه دو روز قبل از پری شروع میشد و دو روز بعد از پری هم ادامه داشت. از وقتی سقط کردم از پنج ...

من فقط اينبار اينجوري شدم هميشه پريم منظم بوده از وقتي اقدام كردم اينجوري شده اونم فقط اين ماه ماه پيش روز پريم لك ديدم سه روز بدش پري اومد

ميشه بگين لكه هاتون چطوري بود پريتون كي اوند ممنون ميشم پاسخ بدين

لک صورتی خیلی کمرنگ بود یکروز بعد تموم شد اما یک هفته بعد پری اومد سر موعدش

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
عزیزم مال منم بعضی هاش حالت لکه قهوه ای و بعضی هم لخته های قهوه ای هست و همونطور هست که شما گفتین یع ...

يني علتشو پيدا نكردين با اينهمه سونو دارو كه دكترا تجويز ميكنن

چند تا تاپیک دیدم بچه های نینی سایت توصیه کردن گرمی خوردن باعث قطع لکه بینی میشه. من چای عسل و دارچین خوردم هر روز صبح از شروع پری تا روز دهم. سه روز اول گاهی هم چای آویشن و نبات خوردم. تاثیر چندانی نداشت. الان هم سیاهدونه خریدم با عسل امتحان کنم.

هر چیز که در جستن آنی آنی
شما بدش پيگيري نكردين ببين علت لكه بينيتون چي بوده

نه نرفتم بعضی ماهها هم چند روز قبل پری تا روز پری داشتم ولی پیگیری نکردم

لک صورتی خیلی کمرنگ بود یکروز بعد تموم شد اما یک هفته بعد پری اومد سر موعدش

نه عزيزم مال من الا ٦روزه لكه هاي صورتي ومايل به قهو ه اي مث او ن چيزي كه اخر پري مياد

نه عزيزم مال من الا ٦روزه لكه هاي صورتي ومايل به قهو ه اي مث او ن چيزي كه اخر پري مياد

احتمالا میخوای پری بشی باید صبر کنی

چند تا تاپیک دیدم بچه های نینی سایت توصیه کردن گرمی خوردن باعث قطع لکه بینی میشه. من چای عسل و دارچی ...

واي من انقد گرمي ميخورم الانم نافم تير ميكشه لكه بيني خيلي بد رو اعصابمه خسته شدم