2777
2789
کیست تخمدان منظورتونه یا رحم؟ کیست تخمدان رو سونو کردم و چیزی دیده نشد. رحم هم میتونه کیست داشته باش ...

بله عزيزم هردو ميتونن كيست داشته باشن وقتي سونو كردين هم رحم و هم تخمدان و نشون ميده 

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
خونریزیم از هفته ششم بود  لک لانه گزینی هم داشتم روز سی پریم بود بعد از مثبت شدن بی بی و آز رن ...

مرسي عزيزم خيلي كمك كردي ممنون ان شالله ني نيت سالم بيادتوبغلت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزيزم هردو ميتونن كيست داشته باشن وقتي سونو كردين هم رحم و هم تخمدان و نشون ميده 

بله من آي يودي داشتم بد اي يوديم شكسته بود برا اون رفتم كل رحممو سونو كرد تا تيكه اي كه مونده رو پيدا كنه واس همين كل رحمو تخمدانمو سونو كرد البته ٥ماه پيش برد بد اونم قرص ال دي خوردم

بله من آي يودي داشتم بد اي يوديم شكسته بود برا اون رفتم كل رحممو سونو كرد تا تيكه اي كه مونده رو پيد ...

خب پس احتمال كيست  يا فيبروم ضعيفه عزيزم 

ممكنه از استرسم باشه اونروز خيلي استرس دلشتمو سر يه موضوعي خيلي ترسيدم بد رفتم دستشويي ديدم لك ديدم

ببين استرس ميتونه زمان پريود و جلو بندازه شما الان خونريزي كه ندارين فقط لكه بيني دارين ديگه درسته؟بي بي استفاده نكردين؟

ببين استرس ميتونه زمان پريود و جلو بندازه شما الان خونريزي كه ندارين فقط لكه بيني دارين ديگه درسته؟ب ...

نه اصلا خون روون نيس فقط لكه هاي قهو هاي اونم بيشتر تو ترشح واژنم هست بي بي چك نذاشتم بد سينه هام گه گاه تير ميكشه زير دلمم بعضي وقتا شايد يكي دوبار در روز تير ميكشه پشت درد داشتم تا ديشب ولي الان فقط زير دلم و دور نافم اونم گه گاه تير ميكشه اصلا خارش ندارم سوزشم ندارم ترشحمم اصلا بونداره يكم انگار بوي خون ميده اونم كم ترشحمم كه قهوه اي سفته مث همون ترشح سفيد 

نه اصلا خون روون نيس فقط لكه هاي قهو هاي اونم بيشتر تو ترشح واژنم هست بي بي چك نذاشتم بد سينه هام گه ...

آهان متوجه شدم عزيزم اون ترشحاتي كه شما ميگين مربوط به شروع تخمك گذاريه و معمولا از اواسط سيكل شروع ميشه و يه مقدار لزج هست ببين اون ترشحات ممكنه بي رنگ يا قهوه اي سوخته باشه چيز خاصي نيست طبيعيه عزيزم 

آهان متوجه شدم عزيزم اون ترشحاتي كه شما ميگين مربوط به شروع تخمك گذاريه و معمولا از اواسط سيكل شروع ...

من يه هفته بد تخمك گذاريم اينجوري شدم شرمندتونم هي سوال ميكنم خيلي نگرانم

من يه هفته بد تخمك گذاريم اينجوري شدم شرمندتونم هي سوال ميكنم خيلي نگرانم

نه عزيزم خواهش ميكنم بله درسته اين ترشحات از زمان تخمك گذاري شروع ميشه و تا شروع سيكل ادامه داره حالا ممكنه اصلا بعضي از ماهها مقدارش كم يا زياد باشه مثلا شما بعد از تخمك گذاري ديدي و چون تو اقدام هستي مقدارش بخاطر ترشح زيادتر هورمونهات بيشتر شده اصلا مسئله مهمي نيست انشاءلله كه نتيجه بي بي مثبت ميشه گلم🙏🌹

نه عزيزم خواهش ميكنم بله درسته اين ترشحات از زمان تخمك گذاري شروع ميشه و تا شروع سيكل ادامه داره حال ...

اميدوارم ممنون كه وقت گذاشتين نتيجه هرچي بود ميام همين جا ميگم