2777
2789
عنوان

خواب عجیب من دوشب متوالی تورو قرآن تعبییر بلدین بیاین میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشی درخواست بدم تو شخصی بهم بگی میترسم بخوابم به خدا

بخواب خطر از سرت میگذره فقط صدقه بده چند روز . توکل کن به خدا خودش کمکت میکنه 

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

ببخشید تو یه تاپیک دیگه بودم عزیزم خواب هرچی به اذان صبح نزدیک تر باشه احتمال وقوعش بیشتر . پنج دیقه ...

عزیزم هرچی میدونی بگو اون دوتا مرد کی بودن ؟

آخرم بهم یه تسبیح دادن گفتن هروقت مشکل داشتی بفرست مشکلتوحل میکنیم

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
متاهلی

یچیز‌عجسی دیگه هم دیدم 

بابام‌برا همه بلیط کربلا گرفت ک بریم کربلا 

قبل زفتن ی‌آقایی ک همکارم بود پارسال به شکل خیلیییی نورانی اومد در خونمون به بابام گفت میخواستم ازتون تشکر کنم‌بابت تربیت همچین دختری... نمی‌دونم چرا حس‌میکنم اومده بود خواستگاریم 

...
بخواب خطر از سرت میگذره فقط صدقه بده چند روز . توکل کن به خدا خودش کمکت میکنه

برای همسرم و بچه هام که اتفاقی پیش نمیاد من فقط نگران بچه هامم و همسرم اینا اتفاقی نمیوفته براشون که؟

عزیزم هرچی میدونی بگو اون دوتا مرد کی بودن ؟آخرم بهم یه تسبیح دادن گفتن هروقت مشکل داشتی بفرست مشکلت ...

چرا همون اول تسبیحو نگفتی برا همینه دیگه تاپیک تعبیر خواب نمیرم بخدا بس ناقص میگن 😪

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

برای همسرم و بچه هام که اتفاقی پیش نمیاد من فقط نگران بچه هامم و همسرم اینا اتفاقی نمیوفته براشون که ...

نه هیچی نمیشه برا اونا . خواب حجت شرعی نیست ولی نمیشه هم ازش گذشت . اگه رفته بودی اسمون و برنمیگشتی این نشانه مرگ بود دور از جونت ولی برگشتی . این خیلی خوبه یعنی هرچی پیش بیاد اخرش سلامتی عزیزم توکلت به خدا نترس تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته . برا این تعبیرشو واضح نگفتم چون میدونستم نگران میشی . صدقه از حادثه بد جلوگیری میکنه

نه هیچی نمیشه برا اونا . خواب حجت شرعی نیست ولی نمیشه هم ازش گذشت . اگه رفته بودی اسمون و برنمیگشتی ...

ممنونم عزیزم خدارو شکر اینا سالم باشن هر سه شون من نباشمم خوشحالم ک اینا حالشون خوبه❤

ممنونم عزیزم خدارو شکر اینا سالم باشن هر سه شون من نباشمم خوشحالم ک اینا حالشون خوبه❤

این چه حرفیه خودتم هیچیت نمیشه مطمعنت باش . تو این چند وقت مسافرت . دریا و اینجور جاها نرید