2777
2789
عنوان

خواب عجیب من دوشب متوالی تورو قرآن تعبییر بلدین بیاین میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 57 پست
ممنونم عزیزم خدارو شکر اینا سالم باشن هر سه شون من نباشمم خوشحالم ک اینا حالشون خوبه❤

همیشه حتی اندازه یه مشت خرد نون هم شده به گنجشکا ولی صدقه بدید . صدقه قبل اینکه به دست نیازمند برسه اول میرسه دست خدا ...خدا به برکت صدقه هرچی مقدر بد باشه دور میکنه

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزمه ناراحت شدی؟

نه عزیزم چه حرفیه . تسبیح یادت نیست دونه هاش چه رنگی بود یا جنس تسبیح گلی بود یا پلاستیک یا اهن

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

نه عزیزم چه حرفیه . تسبیح یادت نیست دونه هاش چه رنگی بود یا جنس تسبیح گلی بود یا پلاستیک یا اهن

تسبیح قهوه ای بود و کمتر از ۱۰۰تا داشت یعنی کوچیک تر از تسبیح های دیگه بود

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
تسبیح قهوه ای بود و کمتر از ۱۰۰تا داشت یعنی کوچیک تر از تسبیح های دیگه بود

اونی که ایندتو گفت بهت داد ?

چشم حتما فردا اول وقت صدقه میدم امشبم آیت الکرسی خوندم ❤

خیره ان شاالله عزیزم برا منم دعا کن😘

اره دوتا مرد بودن که شبیه انسان نبودن اصلا یه جور دیگه بودن یکیشون داد وگفت هروقت مشکل داشتی فقط مشک ...

چون بهت تسبیح دادن و از ایندت گفتن  فلسفه اش اینه در صورتی گفته هاشون محقق میشه که دینت رو حفظ کنی در واقع اون تسبیح قهوه ای که بهت دادن نشانه اش اینع نگه داشتن دینت مساوی خوشبختیت تو اینده اس . کلا خوابت در مورد ازدواج موفق

چشم حتما رو چشمم برات حمد میخونم با ایت الکرسی

بی بلا ممنون عزیزم

چون بهت تسبیح دادن و از ایندت گفتن فلسفه اش اینه در صورتی گفته هاشون محقق میشه که دینت رو حفظ کنی د ...

خیلی ممنونم عزیزم اره واقعا هم همینه که گفتی عزیزم من همیشه دنبال یه نفرمثل توبودن که خوابهام تعریف کنم براش و تعبیر کنه میشه درخواست دوستیمو قبول کنی بازم ازت سوال دارم!

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻