2777
2789
خیلی باید خفن باشه تا پذیرش بشه

خب من هم دنبال یه خفن مثل خودم هستم ، من آدم کارهای سختم نه آسون

من ارشد نرم افزار هستم با معدل ۱۸.۷۳، دانشجوی الف دانشگاه مازندران

مسلط به انگلیسی و عربی و کمی اسپانیایی هم هستم 

فعلا هم دارم روی یک موضوع خودم کار میکنم

((طراحی و پیاده سازی و ساخت دستگاه های تشخیص بیماری و ارایه نسخه به کمک هوش مصنوعی توضیح پذیر و حتی در نسخه های پیشرفته تر و مرحله بالاتر درمان بیمار ))

به نوعی طراحی و ساخت دستگاه های دیاگ انسانی

ولی برای کار روی این زمینه نیاز به همکاری دارم ، شما کسیو میشناسید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام

شما رو دیروز تو یه تاپیک دیدم ک راجب هوش مصنوعی و اینده رشته ها اطلاعات خوبی داشتین

من دانشجوی ترم اخر زیست سلولی مولکولیم، شما اطلاع دارین که سمت چه رشته و تکنیک هایی برای ارشد و اینده کاریم برم بهتره ؟

مثلا بیوتکنولوژی صنعتی خوبه ؟ یا بیوتکنولوژی دارویی ؟ یا بیوانفورماتیک ؟ و کلا میشه اگه اطلاعاتی دارین بهم بگین ممنونتون میشم

خدایا شکرت❤️

سلامشما رو دیروز تو یه تاپیک دیدم ک راجب هوش مصنوعی و اینده رشته ها اطلاعات خوبی داشتینمن دانشجوی تر ...

سلام

خواهش میکنم

اطلاعات تخصصی ندارم ولی اطلاعات کلی راجع به رشتتون دارم

هر سه رشته ای که گفتید برای آینده عالی هستن، هر کدوم از بیو تکنولوژی صنعتی و دارویی و بیو انفورماتیک هر سه نسل جدید هستن و حتما براتون در آینده موقعیت های بسیاری هست

حالا اگر بین این 3 بخواهید انتخاب کنید، بنظرم به بازار کار در ایران یا خارج توجه کنید ببینید شرایط و مسیر شما چطوره اگر احتمال داره از ایران خارج بشید که فبها وگرنه اگر قید مهاجرت ندارید و آینده شما توی ایران هست سعی کنید سمت بیو دارویی و بیو انفورماتیک برید ، نیاز ایران به این دو خیلی بیشتره

امیدوارم توی مسیرتون بهترین باشید

سلامخواهش میکنم اطلاعات تخصصی ندارم ولی اطلاعات کلی راجع به رشتتون دارمهر سه رشته ای که گفتید برای آ ...

ممنونم

ماشالا شما چجوری هم معدلتون بالاست و هم انگلیسی رو مسلط شدین ؟

طول ترم خیلی درس میخونین ؟ یا کلا باهوشین ؟

انگلیسی رو از بچگی کلاس رفتین یا خودتون خوندین ؟

خدایا شکرت❤️

ممنونمماشالا شما چجوری هم معدلتون بالاست و هم انگلیسی رو مسلط شدین ؟ طول ترم خیلی درس میخونین ؟ یا ک ...

ممنونم

من دبیرستان تیزهوشان بودم

از 9 سالگی شروع به زبان کردم 15 سالگی میتونستم تدریس کنم