2777
2789
عنوان

سینوزیت اندوسکوپی بینی

220 بازدید | 7 پست

سلام بچها من دماغمو عمل زیبایی انجام دادم و بعد چندماه سرما خوردم و اون سرماخوردگی باعث شد سینوزیت شدید بگیرم و الان شده 8ماه من سینوزیت دارم خلط شدید بوی عفونت حس میکنم ت حلقم دماغمم خشک گرفته کپه دیگ حالم بهم میخوره خسته شدم از بس قرص اسپری خوردم میخام اندوسکوپی انجام بدم کسی هست ک دماعش عمل شده باشه بعد اندوسکوپی انجام بده؟ و با بیهوشی یا ن تو مطب سرپایی انجام میشه و چه دکتری انجام داده؟ هزینش چقد میشه ی دکتر خوب معرفی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهرانم متاسفانه درد داره؟ شما انجام دادی؟ من بینیم عمل کردم برا زیباییش مشکلی پیش نمیاد؟

من انجام ندادم ولی دیدم چجوریه قبلش بی حسی میزنن فکر کنم ولی کلا دردناک نیست

مشکلی هم واسه جراحی پیش نمیاد

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من برج ۲امسال انجام دادم بیهوشیه ۵ساعت اتاق عمل بودم بعدش نیاز ب مراقبت داره من هنوزم تحت نظر دکترم ...

من خیلی اذیتم مخصوصا خلط پشت حلقم بوی عفونت همش حس میکنم ت دماغم حلقم... چقد هزینه اندوسکوپی شد؟ پیش کی انجام دادید کدوم دکتر؟