2777
2789
عنوان

رهگذر دبیر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5443 بازدید | 173 پست

مبارک باشه

دختر من عاشق ادبیات ولی دوست نداره بره فرهنگیان

می گه فقط دانشگاه تهران

که البته ترازش انقدر خوبه که حتما هرجا بخواد قبول می شه

به نظرت برای ادبیات فرهنگیان خوبه یا دانشگاه تهران؟

دانشگاه تهران که تهش شغلی نداره😒

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشهدختر من عاشق ادبیات ولی دوست نداره بره فرهنگیانمی گه فقط دانشگاه تهرانکه البته ترازش انقدر ...

عزیزم ادبیات اگر دکترا هم بگیره تهش چیزی نیست

بهترین شغل براش همون فرهنگیانه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

عزیزم ادبیات اگر دکترا هم بگیره تهش چیزی نیستبهترین شغل براش همون فرهنگیانه

ای خدا یکی پیدا بشه اینو به دخترم بگه😭😭

من اینو می دونم ولی دخترم قبول نمی کنه😭😭😭

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
ای خدا یکی پیدا بشه اینو به دخترم بگه😭😭من اینو می دونم ولی دخترم قبول نمی کنه😭😭😭

من ۱۳سال پیش لیسانس گرفتم بیکارم

بعضیا با دکترا شرکت کرده بودن تو استخدامی به خدا

اون جو دانشگاه تهران روشنیده دوست داذه بره اونجا درحالی که دانشگاه فرهنگیان تهران هم همون اساتید هستند

ای خدا یکی پیدا بشه اینو به دخترم بگه😭😭من اینو می دونم ولی دخترم قبول نمی کنه😭😭😭

من دانشگاه تهرانی بودم با رتبه 200 بدون سهمیه... هیچ خبری نیست دانشگاه تهران.... بعدا باید خدایی نکرده  حسرت بخوره

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
من دانشگاه تهرانی بودم با رتبه 200 بدون سهمیه... هیچ خبری نیست دانشگاه تهران.... بعدا باید خدایی نکر ...

خواهرم ۲۰سال پیش با رتبه عالی قبول شد نمیخواست بره تربیت معلم،  اما عموم مجبورش کرد خدا رو شکر شغل مناسب برای خانم هست و تضمینی

تبریک میگم هر سال کتبی رو قبول نمیشدید یا مصاحبه رو؟

کتبی

مصاحبه

اصلا روند پیچیده ای داره

تو تاپیکام توضیح دادم

من دانشگاه تهرانی بودم با رتبه 200 بدون سهمیه... هیچ خبری نیست دانشگاه تهران.... بعدا باید خدایی نکر ...

من اینا روومی دونم

اما دخترم به حرفم گوش نمی ده 😥

پس بسلامتی مبارکهاگه کسی از صفر بخواد برای آزمون بخونهو هیچ تجربه ای از آزمون استخدامی نداشته باشهاز ...

از خوندن تاپیکای من😅

کامل نوشتم