2777
2789
عنوان

چطور بهش پیشنهاد راب طه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر عجله نکن ، بزار کارها طبق روال و زمان بندی خودش پیش بره 

بعد مستقیم که به کسی نمی گن بیا دوست بشیم ، مثلا آدامس خاص بگیر بعد به بهونه قدم زدن تو پاساژ راه برو و بعد که دیدیش سلام کن و بگو آقای فلانی این آدامس ها رو خریدم به نظرم مزه اش خیلی خاصه یه دونه بردار!   و همین طوری سر صحبت باز کن.

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

خب میترسم ابروم بره چون اینجا همه همچیو به هم دیگه میگن و ۱۰ تا میزارن روش

پدر زن حضرت موسی از موسی خواستگاری کرد همه جا ثبت و سند شد و تو همه کتاب ها آمد،  تو هم اگه درخواست دوستی بدی تا نوه و نویره ات هم در مورد این ماجرا صحبت می کنند.

پس بزار اون در خواست مطرح کنه شما فقط زمینه صحبت و دیده شدن فراهم کن.

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

پدر زن حضرت موسی از موسی خواستگاری کرد همه جا ثبت و سند شد و تو همه کتاب ها آمد، تو هم اگه درخواست ...

خیلی صحبت میکنیم دوستم میخواست تیشرت بگیره ازش منو فرستاد با خواهر بزرگم رفتم مغازش با خواهرم رفتم هرروز سوپری میبینمش از کل زندگیش خبر دارم