2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حدودی مثلا دیده باشی پیش کسی که کار جواهر دوزی می‌کنه گفته باشه مثلا این قیمت زدم کار

من خودم بلدم عزیزم قیمت گذاری هنر اینطوره ک ب نتیجه کار و میزان زحمتش بسته ست 

بین 300 تا 15 تومن برا لباس عروس قیمتشه

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
من خودم بلدم عزیزم قیمت گذاری هنر اینطوره ک ب نتیجه کار و میزان زحمتش بسته ست بین 300 تا 15 تومن برا ...

پونزده میلیون ؟ خوب مثلا مانتو چقدر میگیرن یا یه کت جواهر دوزی کنی چقدر میتونی دستمزد از مزون دارها بگیری؟

پونزده میلیون ؟ خوب مثلا مانتو چقدر میگیرن یا یه کت جواهر دوزی کنی چقدر میتونی دستمزد از مزون دارها ...

بله 

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   

این مدل ساده ای هست 300 الی 400 تومن 

البته این چیزی ک من میگم برا لباسای مزون دوز هست وگرنه کساییکه سری کار میکنن درآمدشون خیلی پایینتره

این مدل ساده ای هست 300 الی 400 تومن البته این چیزی ک من میگم برا لباسای مزون دوز هست وگرنه کساییکه ...

آها پس درامدش پایینه من رفتم کلاس جواهر دوزی خواستم بینم درآمدش چطوریه

آها پس درامدش پایینه من رفتم کلاس جواهر دوزی خواستم بینم درآمدش چطوریه

سلام گلم خوبی

اگر پیام منو دیدی ممنون میشم جواب بدی.

خواستم بدونم‌شما کلاس حضوری رفتی برا جواهردوزی یا از این دوره های مجازی گرفتی؟

و اینکه تونستی تاحالا کاریم انجام بدی برا مشتری یا ن