2777
2789
عنوان

تقویم چینی مزخرف داره روانیم میکنه

5363 بازدید | 252 پست

من بیچاره کلی رژیم و بخور و نخور گرفتم برا رژیم پسر اقدام کردم و ماه اول گرفت حالا رفتم انتی جنسیت حدس نزد طبق اقدامم و طبق تقویم چینی میگن دختره .ددتا دختر دارم .ناراحت میشم ها دختر بشه ولی سواله برام چرا باید تقویم چینی انقد درست باشه اگ اینحوره چرا من بیجاره رفتم ای وی اف و منفی شدم چرا دکترها طبق جدول چینی نمیگن اقدام کن .

جدول چینی؟؟؟؟؟

من طبق هررررررچی که بگی بچه ام پسر بود ولی بدنیا اومد و  دختره  الان دارم می خوابونم رو پام   

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیایین سرزنش کنین صددرصد هر جنسیتی بچه داشته باشه ادم جنس مخالفشو میخاد

سرزنش نمیکنم حق میدم بهت ولی تو نی نی سایت پسر بخوای خفه میکنن حتی اگه ده تا دختر داشته باشی بهت حق نمیدن پسر بخوای

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
جدول چینی؟؟؟؟؟من طبق هررررررچی که بگی بچه ام پسر بود ولی بدنیا اومد و دختره الان دارم می خوابونم ر ...

بخدا تو گروهها عضوم دیگ طبق رژیمم که گرفتم ماه اقدام رسید همه اومدن گفتن دختره اینماه گند زدن تو اقددمم باهزار استرس اقدام کردم حق ناس موند گردنشون چون واقعا مضطربم کردن 

تقویم چینی دیگه چیه؟یعنی آی وی اف و رژیمت همش کشک ولی تقویم چینی درست میگه؟

چی بگم موندم تو کار خدا اینهمه رفت و امد برا ای وی اف تک و تنها بیشترشو رفتم اخرش دستم خالی موند من موندم و خستگی جسمی و روحی و عذاب وجدان تنها گذاشتن دخترام تو خونه .هنوزم خودمو نبخشیدم 

میدونی چیزی که آرومم میکرد چی بود؟

اینکه من همه سعیم رو کردم و این قضیه از دایره توان من خارجه ،اگه با این همه سعی، نشده،حتما نباید میشده و برای من این بهتره