2777
2789
عنوان

میخوام داستان زندگیمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذاب وجدان دارممیگم من باید تلاش میکردم خانوادمو نجات میدادم ولی خودمم غرق شدم تو حال بد تو افسردگی ...

ببین عزیزم تو هیچ عذاب وجدانی نباید داشته باشی چون تو اینجور خانواده ای بودی خب معلوم افسردگی میگیری 

الان ۲۱ سالته اگه الان تلاش نکنی ۳۱ سالگی میگی کاش ۲۱ سالکی شروع کرده بودم تازه اول راهی 

قیافه هم باید خودت خودت دوست داشته باشی لذت ببری 

من قیافم همه میگن قشنگی شوهرم دوسم داره دلی عصبی و پرخاشگر 

عزیزم خودت دوست داشته باش یکازی پیدا کن پول ک داشته باشی خرج خودت کنی اعتماد بنفس بالا میره 

اسم خودکشی هم نیار حیف جوونیت کاش من به ۲۱ سالگی بر میگشتم خیلی کارا برای الانم میکردم 

موفق باشی عزیزم 

اگه میتونی ۱۴۸۰ مشاوره رایگان باهاشون صحبت کن

خود کشی ک اصلا حرفشم خوب نیس.تازه اول جوونیته.سعی کن یکار پیدا کنی زمانی ک درآمد داشته باشی چون خیلی انگیزه زندگی میده.بعد اینکه خدا هست باهاش حرف بزن نماز بخون.بگو خدایا میخوام ی زندگی خوب شروع کنم خودمو بتو میسپرم.قدم ب قدم با خدا پیش برو هرجا گیر کردی ناامید نشو بلکه حریصتر شو چون تو بخدا سپردی پس قطعا خدا داره نظر میده میگه این راه نه ی راه دیگه چون قراره تورو ب جاهای خوب برسونه.هی نگو چهرم خوب نیس زمانی ک تو دلت ارامش باشه ناخودآگاه ب چهرت هم زیبایی میده.سعی کن ی مدت هر روز صبح بگی خدایا شکرت میدونم کمکم میکنی.باور کن یدفعه بخودت میای میبینی صاحب همه چی شدی.بعداز هر سختی آسونیه

خود کشی ک اصلا حرفشم خوب نیس.تازه اول جوونیته.سعی کن یکار پیدا کنی زمانی ک درآمد داشته باشی چون خیلی ...

ممنون عزیزم 

بنظرت واقعا شرایطتم‌ بد بود نشد درس بخونم

یا خودم کوتاهی کردم؟

میگم شاید به اندازه کافی تلاش نکردم حداقل تو درس موفق شم شاید خودم تنبلی کردم 

ممنون عزیزم بنظرت واقعا شرایطتم‌ بد بود نشد درس بخونمیا خودم کوتاهی کردم؟میگم شاید به اندازه کافی تل ...

چرا حق داشتی.حالا هم چیزی نشده.ببین بچی علاقه داری.برو ی شاخه ای از آرایشگری یاد بگیر.چون محیط آرایشگاه شاده.

چرا حق داشتی.حالا هم چیزی نشده.ببین بچی علاقه داری.برو ی شاخه ای از آرایشگری یاد بگیر.چون محیط آرایش ...

ن اصلا از ارایشگری خوشم نمیاد رشته های پیراپزشکی رو دوست دارم

ممنون🙏🏻

ممنون عزیزم بنظرت واقعا شرایطتم‌ بد بود نشد درس بخونمیا خودم کوتاهی کردم؟میگم شاید به اندازه کافی تل ...

سلام عزیزم ببین شما مشکل تون ژنتیکیه حتما باید دارو بخورید 

نباید سر خود دارو ها رو قطع کنید

راجع به درس خوندنم راستش باید یکم بیشتر تلاش می کردی راحت می تونی فرهنگیان بیاری سنت کمه یکم به خودت سخت بگیر تا بتونی خانواده تو نجات بدی تازه خوبی فرهنگیان اینه که می تونی از ماه اکل دانشجوییت حقوق بگیری وبه خانواده ت کمک کنی عزیزم.

من خودم ۳۰ سالگی رفتم دانشگاه

طن تو که خیلی کمتره

خواستی درخواست دوستی میدم هر وقت خواستی بهت مشورت بدم

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

سلام عزیزم ببین شما مشکل تون ژنتیکیه حتما باید دارو بخورید نباید سر خود دارو ها رو قطع کنیدراجع به د ...

ممنون عزیزم بله متاسفانه بیماریمون ژنتیکیه

ولی اصلا از معلمی خوشم نمیاد دوست دارم یکی از رشته های پیراپزشکی رو قبول شم

ممنون عزیزم بله متاسفانه بیماریمون ژنتیکیهولی اصلا از معلمی خوشم نمیاد دوست دارم یکی از رشته های پیر ...

عزیزم باید عاقلانه فکر کنی

پیرا پزشکی ۴ سال باید خرج کنی یعنی تا ۲۶ سالگی بعد دو سال طرح یعنی تا۲۸ سالگی

ولی فرهنگیان ۲۲ سالگی اولین ماه دانشجوییت حقوق می گیری

باز با یه مشاورم حرف بزن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

عزیزم باید عاقلانه فکر کنیپیرا پزشکی ۴ سال باید خرج کنی یعنی تا ۲۶ سالگی بعد دو سال طرح یعنی تا۲۸ سا ...

اخه حقوقشم زیاد نیس محدودیت پوشش و این داستا هست

به اندازه کافی زجر کشیدم حوصله بی پولی و محدودیت رو دیگه ندارم

@فاقد_نام_مستعار سلام خوب هستین اگه فرصت کردین ممنون میشم تاپیکم رو بخونید و نظرتونو بهم بگید

حقیقتش حس می کنم شما نیاز به خانواده درمانی و درمان افسردگی تون دارید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈