2777
2789
عنوان

میخوام داستان زندگیمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقش مادر تو سلامت و شاد نگه داشتن خانواده خیلی مهمه 

اصلنم خودتو سرزنش نکن که نتونستی سال اول کنکور قبول بشی، فدای سرت 

حس میکنم وضع تو از بقیه اعضای خانوادت بهتره پس حیفه که خودتو نجات ندی 

اگه به حرفه یاد گرفتن علاقه ای نداری عب نداره، دوباره برا کنکور بخون و پیرا پزشکی قبول شو. 

میدونم سخته ولی برای آدمی مثله تو باید بشه 

اگه خاستگارم نداری فدای سرت چون هنوز سنی نداری 

بذار ازدواج به وقتش برات پیش بیاد و اصلا براش عجله نکن

اولویتت نجات دادن خودت از خونه تون باشه 

منم یه پسر خاله دارم که همسن خودمه و پدر نداره و مادرش یعنی خاله م با رفتاراش باعث شده پسر بیچاره اینقدرررر بی انگیزه بشه که حتی امسال دیپلمش نتونست بگیره، حتی دنبال کارم نمیره از بس دلمرده شده.. 

پس وضعیت زندگی تو درک میکنم و ازت خواهرانه خواهش میکنم درس بخون 

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

نقش مادر تو سلامت و شاد نگه داشتن خانواده خیلی مهمه اصلنم خودتو سرزنش نکن که نتونستی سال اول کنکور ق ...

ممنون عزیزم

همین الان که دارم جواب شمارو میدم.خواهرم رفته تو اتاق درو رو خودش قفل کرده مامانمم گریه میکنه اعصابم خورده 

ولی چاره نیس همه تلاشمو میکنم🙃🙃🙃💔💔با همه سختیایی که میدونم سر راهم هست