2777
2789

من دو تا سیم کارت گرفتم 

سیم کارت اولم رو کسی خبرش نداره به ی دلایلی. 

بعد داداشم گیر داده میخام کارت ب اسمت باز کنم ولی شمارت با کد ملیت نمیخونه. 

چون فک کنم شماره اولی با کد ملیم ثبت شده 

الان باید چیکار کنم ک سیم کارت رو عوض کنم؟؟؟؟؟ 

اخه شرایط رفتن ب دفتر خدماتی هم ندارم الان

کسی راهی از طریق انلاین سراغ نداره؟ 

داداشم بفهمه ی سیم کارت دیگ دارم دهنمو...... 

بزنگ ب شرکت سیم کارت ایرامسل ....

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال قراره دانشجو شم

خب پ هیچی

ببین ولی اصن ربطی نداره چون در هر صورت واس خرید سیم‌کارت ک بری شماره ملی میخاد ازت

حالا اگ باز گف شماره ملی و سیم‌کارت همخونی نداره دیگ مجبوری رو کنی سیم دومتو و بگی اینو خریدم ک فقد ب دوستام بدم ولی اون سیم کارتی ک فامیلا دارن رو بهشون ندادم.

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
خب پ هیچیببین ولی اصن ربطی نداره چون در هر صورت واس خرید سیم‌کارت ک بری شماره ملی میخاد ازتحالا اگ ب ...

برا سیم کارت دومم ک رفتم، ازم کد ملی نخاست، فقط رو خط اولم کد اومد، 

نمیتونم بهشون بگم 

چون سیم کارتمو خودشون ازم گرفته بودن، الان مثلا یکی جدید دادن بهم 

تازه گوشزد کردن حق نداری شمارت رو ب کسی بدی 

کلا خانواده خیلی بسته ای هستن.. 

برا سیم کارت دومم ک رفتم، ازم کد ملی نخاست، فقط رو خط اولم کد اومد، نمیتونم بهشون بگم چون سیم کارتمو ...

دیگه این مدلیشو ندیدم !

ولی هیچ ربطی ندارد اصن هرکدوم شماره رو بدی مشکلی نیس.

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]