2777
2789

سلام خانم های گل.

اول اینکه اگ حوصله ندارید نخونید چون من خیلی اهل توضیح دادنم🙃

بچه ها من می‌خوام از روابطم با خانواده ی همسر از شما کمک بگیرم🙂 ببینید، اگ بخوام خودم و خانواده مو، بهتون توضیح بدم، ما اینجوری هستیم ک ب پای بزرگ تر بلند میشیم. لبخند رو لبامونه، وقتی مهمون میاد باهاش حرف می‌زنیم.کلا تو  خانواده ی مادری  گرم بودیم..پنج سال هست ک ازدواج کردم، با مردی ازدواج کردم ک دوستش دارم و اصولاً  اولویتمون زندگی خودمونه...بگذریم‌. اینارو گفتم ک بدونید. برای همسرم و خانواده اش ارزش قائلم.

چیزی ک برای من سواله اینه ک با خانواده ای مثلا برید خونشون البته ب دعوت خودشون، هیچکس نمیاد استقبال ، یا دم در ک خوشآمد بگه،چطور باید برخورد کرد؟ آدم خیلی کنف میشه. هیچکس ب پاتون بلند نمیشه، اصلا انگار سرخود رفتید😅 همه سرشون ب گوشیه...من امروز خیلی ب خودم فشار آوردم وقتی جاریم گفت داریم میریم، بلند نشم ب پاش، اما نیم خیز شدم🥲 خیلی برام سخته. خیلی وقتا دعوتشون میکنم  ، سعی میکنم نرم دم در استقبال شون، خوشامد نگم، اما نمی تونم . مثلاً الان شام خوردیم خونه ی خواهر شوهرم ، خیلی دلم میخواست مثل خودشون سرد بگم مرسی، اما نمی تونم. چون وقتی میان هیچکس نمیگه، خوشمزه بود. یا ...🙂 نظر بدید لطفاً

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هر کی مثل خودش رفتار کن 

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

تا الان با منش خودت برخورد کردی از اینجا به بعد مثل خودشون باش تا بدونن رفتارشون بده . احترام و محبت دو طرفس یه طرفه باشه خسته کننده میشه

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

تو خودت باش بقیه رو که نمیتونی تغییر بدی خودتم که نمیتونی حزب باد باشی و عوض شی

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

من اوایل رفتم خونه ی مادرشوهرم مرد می اومد تو خونه یا مهمون می اومد بلند می شدم. بعد شبیه اسکل ها به نظر می رسیدم. خیلی بد بود همه لمیده بودن من بلند میشدم. بعد میخندیدن می گفتن عروس هنوز عادت نکرده به فرهنگ مااااا. 

زیاد خودتو اذیت نکن. هر جور راحتی رفتار کن. من هنوز بعد ده سال شب بخیر هامو میگم بدون اینکه جوابی بشنوم. نمیشه خودمو عوض کنم که. هر جور راحتی رفتار کن. اتفاقا وجه تمایز شما در همین رفتارهاست

بخاری براشون بخرید سرد نباشن .....

بامزه بود🙂

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

ما هم داریم تازه اینکه خوبه من کادو هم بردم تشکر نکرد همش من میخواستم سر حرف رو باز کنم...  فقط میگفت سلام.و سکوت.. فامیل نزدیک هست  دیگه یه جا خسته شدم شدم عین خودش سلام خداحافظ حالا جالبه رفته گفته من رو تحویل نمیگیره فلانی😁 یعنی براش مهم بوده تازه اونجوری یخ برخورد میکرده منم گفتم من که مسئول ایجاد احترام وسرگرم کردن بقیه نیستم همه چیز متقابلش خوبه اما در مورد بلند شدن جلوی مهمون یا استقبال میرم مخصوصا اگر بزرگتر باشه

تا الان با منش خودت برخورد کردی از اینجا به بعد مثل خودشون باش تا بدونن رفتارشون بده . احترام و محبت ...

راست میگید، قبل اینک برم خونه هاشون، با خودم تکرار میکنم باید چیکار کنم، اما میبینمشون خجالت میکشم از شبیه اونا بودن 🙂🥲

ما هم داریم تازه اینکه خوبه من کادو هم بردم تشکر نکرد همش من میخواستم سر حرف رو باز کنم... فقط میگف ...

خب دقیقا همینه، الان امروز منم با گوشی و پسرم خودمو سرگرم کردم ، اما انگار باهاشون قهر بودم😅چون وقتی آدم مثل اون تیپ آدماست، انگار با همه دعوا داره🙃 یعنی چهره خشک و سرد میشه خیلی بده🥴