2777
2789
عنوان

بیاین از دردها و دغدغه هاتون بگید

4264 بازدید | 511 پست

اینطوری شاید ایمان بیاریم همه با یه رنج تو زندگیشون سر کله دارن

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

پوچی

بدبختی های فراوان

سختی و مشکلات زندگی

مشکلات خانوادگی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله برای همه حل بشه

من منتظر رتبه کنکورمم و ذهنم درگیر این که شهر خودمون بزنم و پیش خانواده بمونم یا شهر دیگه بزنم آیا توان رفتن دارم یا نه

چه جایی بزنم انتخاب رشتم به چه نحوی باشه

زیادن خیلی زیاد💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

من آدمهای پولداری اطرافم دیدم که مشکلاتی دارن که من تحملش رو‌ندارم

همه یه مشکلی دارن هیچ کس بدون مشکل نیست

من خودم یه جور بیماری دارم که کسی نمیدونه 

دغدغه آینده بچه هام خیلی اذیتم میکنه 

بابام هم مریضه

من آدمهای پولداری اطرافم دیدم که مشکلاتی دارن که من تحملش رو‌ندارمهمه یه مشکلی دارن هیچ کس بدون مشکل ...

موافقم همه یه مدل رنجو تحمل میکنن 

"زندگی سرار رنج است"

اجاره خونه سرسام اورقسط وام خانواده همسرماوه تا دلت بخوا بدبختی دارم😭

خواستم بگم ۸ میلیارد ادم رنج دارن پس تو تنها نیستی♡

امیدوارم حل شه

ممنونم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بابام مارو توی فقر بزرگ کردالانم حتی پول نداره یه شام مهمونمون کنهما خواهرا تازه کمک خرجشم هستیمبراد ...

:)امیدوارم همچی حل شه

انشالله برای همه حل بشهمن منتظر رتبه کنکورمم و ذهنم درگیر این که شهر خودمون بزنم و پیش خانواده بمونم ...

خانوادت میذارن بری شهر دیگه؟

یه وقت مثل من اشتباه نکنیا

به من گفتن تو هر شهری قبول شی می‌ذاریم بری یه شهر خوب قبول شدم نذاشتن 

هزارمین کاربری 😬😬😬