2777
2789
عنوان

فرداشب می خوام برم خواستگاری

509 بازدید | 25 پست

فرداشب می خوام برم خواستگاری ولی خیلی استرس دارم حالا گفتن برید تو اون اتاق باهم  حرفاتون بزنید چی بگم من ۲۵سالمه دختر هم ۲۳وای کلی استری دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکا باشه انشالله بهترین هت برات اتفاق بیوفته

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

من روز خواستگاری لال شده بودم 😐😐😐با اینکه از یک هفته قبلش کلی سوال آماده کرده بودم که بپرسم 

تو اتاق لال شده بودم 

هر چی می‌گفت شما صحبتی ندارین؟

نظری چیزی ؟

فقط گفتم خیلی بوده ولی متاسفانه الان همش یادم رفته 😑😂💔💔💔وای چرا اینو گفتم 🥲😂😂البته الان شوهرمه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
استرس نداشته باش اون سوال می‌پرسه تو جواب ا میدی

خیر آقا باید صحبت کنه 🤣🤣💔من یکی که روز خواستگاری لال شده بودم فقط شوهرم سوال میپرسید 

و از خودش می‌گفت و 

از آینده ای که قرار بود بسازه 

من نه میگفتم خوبه نه میگفتم بده 

هیچی نمیگفتم با اینکه از یک هفته قبلش سوال آماده کرده بودم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
خیر آقا باید صحبت کنه 🤣🤣💔من یکی که روز خواستگاری لال شده بودم فقط شوهرم سوال میپرسید و از خودش می ...

اتفاقاً منم خیلیا رو دیدم دختر سوال میپرسه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg