2777
2789

قضیه امون خیلی پیچیده اس...داستان اینه من بهش خیانت کردم دلشو شکستم خیلی زجر کشید خیلی عاشقمه منم عاشقشم میدونم هیچوقت هیچ آدمی اندازه این منو دوست نداره و یک سال و نیمه از اون قصیه میگذره ما هنوز باهمیم ولی هر روزمون زهرماره اعتماد نداره بهم تا درحال مکالمه با دوستم باشم دعوا درست میکنه مثل چوپان دروغگو میمونم واسش هیچکدوم از حرفامو باور نمیکنه با اینکه واسه جبران خیانتم همه کار کردم خطمو عوض کردم هر روز گریه کردم رفتم در خونشون هزاربار زد تو صورتم گفت برو نرفتم بدترین حرف هارو بهم میزنه فحش میده با بقیه مقایسه ام میکنه گذشتمو میزنه تو سرم میگه تو خراب ترین دختر دنیایی سر کوچک ترین چیز تهدیدم میکنه میگه زنگ میزنم خانوادت زنگ میزنم داداشت خواهرت بابات یه بارم زنگ زد به داداشم فحش داد الان اوضاع یکم بهتر شده ولی باز دوستاش پرش میکنن مسخرش میکنن میگن این بهت خیانت کرده تو هنوز باهاشی اشکال نداره باهاش ازدواج کن یه روز بغل تو میخوابه یه روز بغل‌اون پسره ؛ خودشم جبران کرد دوتا دخترو با دوستش بردن خونه مست کردن خوش گذروندن بعدشم‌اومد گفت پشیمونم و فلان ولی هیچوقت بدی های خودشو نمیبینه خوبی های منم نمیبینه فقط خیانتم یادش مونده جونمم بزارم کف دستش واسش مهم نیست

نه اون منو ول میکنه نه من اونو ول میکنم دوتامون همو میخوایم ولی در این حال دشمن همدیگه هم هستیم خیانتم در حد چت کردن و دوسه بار دیدن بوده حتی یارو دستشم بهم نخورده بوسمم نکرده از رو بچگی اونکارو کردم میدونم مقصرم عوضیم هرچی که شما بگید هستم فقط بگید راه حلی هست که این رابطه درست بشه؟؟؟  هرچی برداشت کردید نظرتونو بگید میخوام پیام هاتونو بفرستم واسش بگم مشاوره انلاین گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گفتن این ک عوض شدم پشیمونم واسه تو جوابع واسه آدمی ک اعتمادش خراب شده جواب نیس مخصوصن اگ آدم حساسی باشه همش می‌ترسه نکنه ببخشه باز گول بخورع:)

تصمیمتو بگیر واسه بار آخر ازش بپرس میبخشی یا نه؟

اگ بخشید این دفعه آدم باش

معذرت میخام:)

این رابطه دیگه رابطه قبلی نمیشه پایه های احترام رو هر دو خراب کردید و زیر پا گذاشتید اولین خطا هم شما بودید حالا تا هر حدی که میخواد باشه ایشون با شما لج افتاده هرچقدرم تلاش کنید یا هرچیز دیگه ای اگه یه درصد تهش به ازدواج بخواد ختم بشه فقط بیخودی زندگی خودتون و خراب کردید و منت سرهم میزارید تا دوستین تمومش کنید

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

چقدر عالی 

اون آقا دوتا دختر برده خونه با رفیقش مست و عشق و حال کردن ...برای انتقام از شما؟؟؟

نمی‌دونم چی بگم واقعا ...

کار هردوتون اشتباهه 

این آقای ...نسبتا محترم اگه باهات ازدواج کنه زندگیت مثل الانت زهرمار میشه چون حتی یک درصد هم بهت اعتماد نمیکنه دیگه ، با این همه گناه خدا به عاقبتتون رحم کنه و امیدوارم به اشتباهتون پی ببرید 

اگه قصد ازدواج دارید با دوستی وقتتون رو تلف نکنید.

؟؟ 

ببین گفتن این ک عوض شدم پشیمونم واسه تو جوابع واسه آدمی ک اعتمادش خراب شده جواب نیس مخصوصن اگ آدم حس ...

درسته حرفت هزاربار پرسیدم کاملا رک میگه هیچوقت نمیبخشمت و هیچوقتم از یادم نمیره ولی باهمیم نمیبخشه ولی باهام مونده زندگی خودمو خودشو زهرمار کرده

خب به کجا رسیدید؟ درست نشد رابطتون؟

هستیم باهم هنوز.

کاری نکردم جز

باور به اینک بالاخره درست میشه 

عوض کردن خطم

هیچ برنامه ای ندارم جز جایی ک باهاش چت میکنم که اونم خودش توی اکانتمه و ناظر به همه چیزه

خیلی اوقات اعصابش خورد میشه بدترین حرفا رو میزنع من فقط سکوت سکوت چون می‌دونم تقصیر خودم بوده, توبه کردم جواب هیچچچچ احد و ناسی رو ندم!

درسته حرفت هزاربار پرسیدم کاملا رک میگه هیچوقت نمیبخشمت و هیچوقتم از یادم نمیره ولی باهمیم نمیبخشه و ...

میگی با هم موندیم این موندن چ طوریه؟اگ بری میاد دنبالت؟یا تو موندی اونم نمیگه برو ی بار واسه همیشه باید مشخص بشه میخاد بری یا نه

هستیم باهم هنوز.کاری نکردم جزباور به اینک بالاخره درست میشه عوض کردن خطمهیچ برنامه ای ندارم جز جایی ...

چقدر مثل منی. منم همینم هرچی میگه تایید میکنم و سکوت میکنم

میگی با هم موندیم این موندن چ طوریه؟اگ بری میاد دنبالت؟یا تو موندی اونم نمیگه برو ی بار واسه همیشه ب ...

هزاربار ولش کردم اومده دنبالم خداشاهده با ۱۰۰ تا خط بهم زنگ میزد میومد در خونمون به دوستام زنگ میزد همه کار میکرد نمیذاشت یک روز از رفتم بگذره باهاش اشتی میکردم دوباره بد میشد ...

هزاربار ولش کردم اومده دنبالم خداشاهده با ۱۰۰ تا خط بهم زنگ میزد میومد در خونمون به دوستام زنگ میزد ...

ی جوری خیالشو راحت کن ازش بپرس بگو چیکار کنم آروم میگیری شاید خودش راهشو پیش پات گذاشت

ولی کات کنی بهتره 

اون دیگه دوستت نداره فقط یک حسوده فقط بهت وابستس که نمیره ...

تو دوسش نداری فقط بهش وابسته ای و یک حسود این رابطه مثل قبل نمیشه ازدواجم بشه طلاقه تهش  ...

اگرم مونده چون حسوده میترسه باز بری با کسی دیگه و چشم دیدن نداره اگه عاشق بود دختر خونه نمیبرد فقط وابستست