2777
2789
عنوان

اعتماد از دست رفته رو چطوری برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 28 پست
نه درست نمیشه 😑 درستم بشه یه جایی دوباره شروع میشه این قضیه وقتی دو تا بچه اوردی یک روز بحثتون بشه ...

:))) درسته دوتامون میدونیم هیچ امیدی باقی نمونده ولی نمیتونیم قبول کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه خیانت نمیکنم ولی اون جبران کرد با دوستش دوتا دخترو بردن خونه مست کردن

اون از اولم خراب بود منتها با پنهون کاری حالا که تو دستشو باز کردی زبونت کوتاه شده اون اشکارا انجام میده 

این رابطه پر از شک و ترید شده .

خوبه که ازدواج نکردید بعد ازدواج بدتر میشه .

شما مدام کوتاه میای.  ولی ایشون نتونسته شما رو ببخشه حس بدی نسبت به این موضوع داره و از،طرف اطرافیان و دوستان مورد تمسخر قرار گرفته .‌

هر قدر هم عاشقت باشه این موضوع داره ازارش می ده بعد ازدواج شکش نسبت به شما چندین برابر خواهد شد .

و زندگی خوبی نمیشه نه برای تو و نه اون .

چون یه چیزی مثل خوره تو وجودش خواهد رفت که نکنه دوباره و...

هر قدر که توضیح بدی و کوتاه بیای و کتک بخوری بی فایدا ست .

ازش بگذر .و ازش دورشو . شاید زجر بکشید از این جدایی ولی اینوجدایی بسیار با ارزش تر جدایی سالهای بعد ازدواج هست .

و ازطرفی لطفا دیگه عرورت رو بیشتر از این نابود نکن .‌ارزشت رو حفط کن . 

واقعا ادامه نده دختر این مدلی مگه میشه ؟ ب خودت فکر کن

از ته دل میخوام تموم شه ولی یه چیزایی‌جلومو میگیره... چندین ساله باهمیم کلی خاطره داریم کلی عکس و فیلم داریم تمام زندگیمو میدونه شماره تمام خانواده همدیگرو داریم ...

بنظرت چجوری تمومش کنم؟

این رابطه پر از شک و ترید شده .خوبه که ازدواج نکردید بعد ازدواج بدتر میشه .شما مدام کوتاه میای. ولی ...

دوتامون میخوایم تموم بشه ولی هیچکدوم قدرت جدا شدن رو نداریم کلی عکس و فیلم داریم شماره خانواده های همو داریم بنظرت چجوری تمومش کنم که مشکلی پیش نیاد واسم؟

اون از اولم خراب بود منتها با پنهون کاری حالا که تو دستشو باز کردی زبونت کوتاه شده اون اشکارا انجام ...

اره خودش همه کار انجام میده همه حرفی میزنه ولی میگه من وفادارم تو خرابی

دیگه به چی این رابطه دل خوش کردید ؟؟؟؟

کور شدم خودم میدونم حتی اگر ازدواج هم کنیم به شکست برمیخوریم چون دوستاش به باباش گفتن این با یه دختره هست دختره خیانتکاره دختر خوبی نیست همه خانوادشم درجریان هستن...

میدونم زندگیمون نابود میشه

دوتامون میخوایم تموم بشه ولی هیچکدوم قدرت جدا شدن رو نداریم کلی عکس و فیلم داریم شماره خانواده های ه ...

تو اوج خداحافطی کن . خودتو بکش،کنار .

یکم با خودت کنار بیا .

من خودم ادمی ام که بخوام تو یه روز یه نفر رو فراموش،می کنم . انگار هییچ وقت وجود نداشنه برام .

چون از کوچیک کردن خودم لذت نمی برم . 

چشاتو باز کن طرفت هر کاری کرده هر خیانتی داره می کنه این چه مدل عشق،و عاشقیه ؟؟؟ 

خودتو گول نزن نه عشقی از،طرف اون هست و نه از طرف تو !!!!

عشق یه چیز دیکه هست .

شما فقط،بهم عادت کردید همین !

کور شدم خودم میدونم حتی اگر ازدواج هم کنیم به شکست برمیخوریم چون دوستاش به باباش گفتن این با یه دختر ...

پس خودتو علاف این ادم نکن . مگر این که خودت از این ازار ها لذت ببری! بزن کنار و رد شو ! خلاص! نهایت ۲ ماه گریه می کنی و حالت بد میسه بعد اون زنده میشی و یه ادم بهتر میاد سراغت .

از ته دل میخوام تموم شه ولی یه چیزایی‌جلومو میگیره... چندین ساله باهمیم کلی خاطره داریم کلی عکس و فی ...

میدونم سخته ولی ممکنه با ادامه دادنش کل عمرتو هدر بدی 

باهاش صحبت کن و تموم کن ولی یهویی نه بگو اگر درست میشد این مدت درست شده بود ولی داریم اذیت میشیم کم کم سرد بشید و هرچی ازش داری محو کن